poze evenimentele din week end la palas
poze evenimentele din week end la palas

Evenimentele din Week-End la Palas

Iasi , Iasi. Sâmbătă 21 Septembrie 2013 - Duminică 22 Septembrie 2013

Categorii: Alte Evenimente , Muzica si Concerte

Concertul sustinut de Filarmonica Iasi, momentele distractive alaturi de Andreea Balan si Nicole Cherry, demonstratiile de fotbal feminin si teatrul de papusi sunt ingredientele unui week-end reusit la Palas Mall.

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, Filarmonica de Stat „Moldova” Iaşi îi invită pe melomani la un spectacol susţinut în Atriumul Palas Mall. De la ora 19.00, orchestra simfonică, dirijată de Florin Totan, şi Corul Academic „Gavriil Musicescu”, coordonat de dirijorul Doru Morariu, vor încânta publicul cu melodii celebre din repertoriul unor compozitori celebri precum Brahms, Verdi, Weber sau Rossini.
Duminică, 22 septembrie, împătimiţii sportului vor putea să le admire pe fotbalistele Clubului Navobi din Iaşi, care vor demonstra cât de iscusite sunt la driblingul cu mingea. Evenimentul dedicat microbiştilor şi nu numai va avea loc în piaţeta centrală din parc, de la ora 17.00 şi face parte din campania „Play! Școala începe cu sport!”, desfăşurată la Palas până duminică inclusiv.
Și cei mici sunt aşteptaţi duminică, de la ora 18.30, în zona Intersport, la îndrăgita întâlnire cu teatrul de păpuşi.
Duminică, de la ora 19.00, cei care doresc să le vadă pe Andreea Bălan şi pe Nicole Cherry au posibilitatea să le asculte hiturile în cadrul filmărilor la sezonul de toamnă al emisiunii „Deschis la Distracţie”, din Palas Mall.

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3296 zile, 19 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .