poze circul safari
poze circul safari poze circul safari

Circul Safari

Iasi , Iasi. Joi 19 August 2010 20:00 - Luni 30 August 2010

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme

Circul Safari revine la Iasi

De pe 19 august pina la sfirsitul lunii, 30 de circari din Olanda, Israel, Serbia, Ungaria si Romania vor face spectacol in fiecare seara, la Era Shopping Park. Circul Safari poposeste la Iasi, dupa ce a incintat publicul din Bucuresti, Ploiesti, Buzau, Braila, Focsani, Suceava si Bacau.

De luni pina vineri, incepind cu ora 20:00, cei de la Safari au pregatite pentru micuti, dar si pentru adulti, acrobatii imbinate cu break-dance, jonglerii, trucuri facute de clowni, dansuri orientale, numere de balet si parade cu ponei. De asemenea, seara de seara, vor urca pe scena elefanti, tigri, reptile, girafe, hipopotami, camile, lame si chiar bivoli. Simbata si duminica, circul Safari va avea in program cite doua reprezentatii, de la 17.00, respectiv, 20.00.

La reprezentatia cu care circul Safari va deschide scurta stagiune de la Iasi biletul va costa 10 lei, atit pentru copii, cit si pentru adulti.

La urmatoarele reprezentatii, adultii vor plati 30 de lei pentru intrarea lor si 20 de lei pentru cea a copiilor. Cei care doresc sa urmareasca spectacolul de circ din prima loja trebuie sa scoata din buzunar suma de 40 de lei.

Mediapartner: Radio21, Radio Hit, Adevarul, www.ziaruldeiasi.ro

Mai multe detalii: http://www.circussafari.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2165

Eveniment postat de organizator

circus safari

Adaugat in urma cu 4489 zile, 14 Aug. 2010

Adaugat de circussafari

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

  • Ai ceva de zis?

    .