poze circul americano la iasi

Circul Americano la Iasi

Iasi , Iasi. Miercuri 1 Iunie 2011 19:00 - Duminică 12 Iunie 2011

Categorii: Alte Evenimente

Circul Americano vine in premiera la Iasi

Circul Americano vine pentru prima oara la Iasi si va incanta publicul in perioada 1 – 12 iunie cu spectacolele sustinute in parcarea ERA Shopping Park. Premiera reprezentatiilor va avea loc de Ziua Internationala a Copilului, cand micutii vor avea parte de oferte speciale.

Miercuri, 1 Iunie, fiecare parinte ce participa la spectacol va primi gratuit biletul pentru copilul sau. In plus, al doilea copil beneficiaza de o reducere de 10 lei. De asemenea, micutii insotiti de cate un parinte vor avea parte de acces gratuit timp de o ora la spatiul de joaca si de o cursa gratuita pe pista de karting, ambele situate in incinta ERA Shopping Park.

Dresura de animale exotice, acrobatii, jonglerii, momente comice si de iluzionism, dar si momente cu clowni, de toate acestea vor avea parte cei ce vor veni la Circul Americano. Printre animalele cu care spectatorii se vor intalni se numara elefanti, camile, lei, cai, ponei, lame, serpi si iguane.

Spectacolele Circului Americano incep in fiecare zi la ora 19:00 si in weekend, de doua ori pe zi, de la ora 16:00 si ora 19:00. Circul a fost infiintat in anul 1912 de catre renumita artista Varga Raizner Adela.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1549
Cuvinte cheie: Iasi
radu anton

Adaugat in urma cu 4199 zile, 31 Mai. 2011

Adaugat de Radu2.0

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1517

  • Ai ceva de zis?

    .