poze edu funny fest

Edu Funny Fest

Iasi , Iasi. Luni 7 Aprilie 2014 - Vineri 11 Aprilie 2014

Categorii: Alte Evenimente

”EDU FUNNY FEST” este primul eveniment specializat în activități educaționale nonformale, dedicate preșcolarilor și școlarilor, în săptămâna ”Școala Altfel- Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Vrei o săptămână altfel?

Vino în perioada 7-11 aprilie 2014 la Centrul de Expoziții Providența din Iași la cea de-a doua ediție a evenimentului ”EDU FUNNY FEST”.
Scopul evenimentului este acela de a reuni și de a implica copiii, cadrele didactice și părinții în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în context educativ nonformal.


Ateliere de creație, gătit, dans, design si stil vestimentar, prezentari interactive pe teme de ecologie, sanatate, nutritie, igienă, demonstratii de incondeiat oua si olarit, demonstratii de arte martiale, work-shop-uri de orientare în carieră, de intervenție în situații de urgență dar si jocuri si concursuri sportive sunt doar o parte din activitatile la care se vor desfasura in cadrul Edu Funny Fest.

Vino pregătit cu multă energie și voie bună, noi îți vom pune la dispoziție spațiul pentru a-ți satisface curiozitatea, a-ți pune în valoare talentul sau pentru a-ți îmbogăți cunoștințele din diferite domenii.

Pentru mai multe detalii și fotografii de la prima ediție, te invităm să vizitezi pagina noastră de facebook Edu Funny Fest

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 609
Cuvinte cheie: Iasi

Eveniment postat de organizator

expo tex stil

Adaugat in urma cu 3664 zile, 18 Mar. 2014

Adaugat de Expo Tex Stil

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .