poze evenimentele din weekend de la palas

EVENIMENTELE DIN WEEKEND DE LA PALAS

Iasi , Iasi. Vineri 1 Februarie 2013 - Duminică 3 Februarie 2013
Palas Mall

Categorii: Alte Evenimente

PALAS MALL îi invită pe ieşeni şi nu numai să petreacă un sfârşit de săptămână dedicat manifestărilor sportive.

Demonstraţii pentru întreţinerea fizică, tenis de masă, servicii de consiliere medicală şi nenumărate activităţi pentru copii se află pe agenda evenimentelor din acest sfârşit de săptămână la PALAS MALL.

Sâmbătă, 2 februarie 2013, între orele 11.00 – 14.00, clienţii PALAS MALL vor beneficia de servicii gratuite de consiliere medicală şi evaluare a stării de sănătate. Acţiunea face parte din programul ”Consultaţia Deschisă” al reţelei Arcadia.

Tot sâmbătă, în intervalul orar 16.00 – 17.30, tinerii din cadrul Clubului Moving vor oferi celor prezenţi în piaţeta centrală a PALAS MALL demonstraţii de latino aerobic. Având ca parteneri magazinele Intersport şi Hervis, evenimentul „Game ON!” oferă ieşenilor reţete pentru menţinerea condiţiei fizice.

Duminică, de la ora 16.00 până la ora 17.30, în cadrul aceluiaşi eveniment, vor fi organizate demonstraţii de tenis de masă ale membrilor Asociaţiei „Iaşi Învaţă”. Jucători profesionişti îi vor încânta pe amatorii activităţilor sportive cu lecţii gratuite de ping pong.

Pentru cei mici, sfârşitul de săptămână petrecut la PALAS MALL va fi unul distractiv. Vineri, de la ora 18.00, năzdrăvanii pot călători în lumea poveştilor, la KidsLand. Seria evenimentelor interactive pentru copii continuă sâmbătă şi duminică, la KidsLand, cu poezie şi cântec de la ora 16.00, disco dance de la ora 18.00 şi jocuri şi concursuri pentru vânătorii de comori de la ora 18.30.

Prichindeii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 18.00, în zona Intersport, pentru a fi spectatorii unei piese de teatru. Talentaţii artişti ai Teatrului de Păpuşi Aşchiuţă vor interpreta “Capra cu trei iezi”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 650
Cuvinte cheie: Iasi
monica

Adaugat in urma cu 3526 zile, 01 Feb. 2013

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .