poze explore the world

Explore the World

Iasi , Iasi. Luni 26 Aprilie 2010 12:00
sediul AIESEC, UAIC

Categorii: Alte Evenimente

Program de internship.

În perioada 8 martie – 26 aprilie, AIESEC Iaşi se află în cel de-al 17-lea an de când recrutează tineri pentru a le oferi acestora şansa de a participa în programul Exchange.


Anul acesta recrutarea se desfăşoara sub denumirea “Explore the World Program”.
Programul presupune stagii de practică internaţionale în patru arii de activitate: tehnică, marketing şi management, educaţională şi de dezvoltare, la companii din strainătate, unde studenţii au oportunitatea sa lucreze în domeniul în care vor să îşi construiasca o cariera.

Pentru a deveni membri ai organizaţiei, studenţii trebuie sa completeze un formular de aplicare pe site-ul www.aieseciasi.ro până la data de 16 aprilie, urmând ca mai apoi să susţină un interviu în urma căruia, vor fi selectaţi 90 de tineri.

Mai mult, pe data de 14 aprilie va avea loc în Corpul B al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi un eveniment de prezentare al programului „Explore the World”. Studenţii vor avea posibilitatea să găsească răspunsuri la întrebări şi să se convingă că un stagiu de practică internaţional e decizia cea mai potrivită .



Unul din marile succese ale AIESEC Iaşi a fost acreditarea programului Exchange de către Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Recunoaşterea acestui stagiu măreşte şansele de integrare pe piaţa muncii ale studenţilor şi absolvenţilor şi cu siguranţă îi va atrage în numar cât mai mare să aplice la această oportunitate.


AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, reunind 40000 de membri din peste 100 de ţări şi teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii şi explorării potenţialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenţi de schimbare ai lumii de mâine. In Iaşi, AIESEC activează de 16 ani, timp în care a desfăşurat o serie de proiecte dedicate tinerilor şi dezvoltării acestora.

Mai multe informaţii se gasesc pe site-ul www.aieseciasi.ro.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 534
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5118 zile, 12 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .