poze iasi recompensa pentru elevii merituosi ed a ii a

Iasi-Recompensa pentru elevii merituosi-ed. a II-a

Iasi , Iasi. Marţi 8 Iulie 2014 10:00

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 16/0

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi în parteneriat cu Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași organizează activitatea de promovare intitulată «Iași-Recompensă pentru elevii merituoși », editia a II-a.

Deoarece activitatea “Iași-Recompensă pentru elevii merituoși“ –ed.I a fost foarte apreciată de copiii participanți(de la Școala Armășoaia, jud.Vaslui), ne-am gândit să o reedităm, dar de această dată să invităm un grup de copii din jud.Iași.
Ca urmare am invitat un grup de 15 elevi din cls.V-VIII însoțiți de un cadru didactic de la Școala Gimnazială Veniamin Costachi din Sinești jud.Iași, să viziteze timp de 1 zi orașul Iași.
Pentru că dorim să le oferim o zi de vacanță cât mai plăcută, pe care să o petreacă în Iași și dorim ca ei să asocieze numele și imaginea Iașului cu momentele frumoase petrecute aici, programul grupului de copii va fi următorul:
- vor viziona o piesă de teatru în Turnul Golia (în prestația trupei de teatru Puppets Art Time Teatrul de Buzunar Iași).
- vor vizita Ansamblul Monument Istoric Mănăstirea Golia
- vor vizita o parte din obiectivele turistice și culturale din municipiul Iași
Activitatea denumită « Iași-Recompensă pentru elevii merituoși » are loc la final de an școlar, la începutul vacanței mari, astfel încât Iașul și vizita în Iași vor fi un premiu pentru acești elevi merituoși.
Scopul activității este atât educativ cât și de promovare turistică a Iașului .
Toată desfășurarea activității nu presupune nici o cheltuială din partea școlii sau a elevilor, transportul Sinești-Iași și retur , precum și o gustare și masa de prânz vor fi asigurate de către organizatori.
Cei 15 copii au fost selectați în conformitate cu aceleași 2 criterii stabilite la prima ediție :
- să aibă media la învățătură mai mare de 9
- să provină din familii cu posibilități materiale modeste (care nu ar avea posibilitatea să le ofere o astfel de vizită la Iași).
Obiectivele turistice și culturale pe care le vor vizita vor fi:Ansamblul Monument Istoric Mănăstirea GOLIA, Teatrul Național , Mănăstirea Trei Ierarhi, Mitropolia, Catedrala Catolică, iar la final vor merge și la Palas Mall.
La plecarea din Iași copiii vor primi mici suveniruri din partea organizatorilor: magneți turistici cu Turnul Golia și Casa Diaconului(scriitorului Ion Creangă ) din incinta Goliei și broșuri cu obiectivele turistice din județul Iași care să le amintească de locurile frumoase pe care le-au vizitat și să-i determine să mai revină .
Ambele grupuri de copii, de la ed. I-a și a II-a vor primi și diplome de participare la activitatea “Iași-Recompensă pentru elevii merituoși.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 670
Cuvinte cheie: Iasi

Eveniment postat de organizator

centrul promovare

Adaugat in urma cu 3574 zile, 04 Iul. 2014

Adaugat de centrupromovare

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .