poze  imbratisam lectura editia junior

Imbratisam lectura, editia junior

Iasi , Iasi. Sâmbătă 22 Mai 2010 10:00 - Duminică 6 Iunie 2010
Librariile Humaintas

Categorii: Alte Evenimente

Parintii si bunicii vor zâmbi melancolic, aducându-si aminte de povestile copilariei lor, iar cei mici vor fi captivati de descoperirea lor!

Edukid.ro si Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia lanseaza "Îmbratisam lectura" editia junior, o campanie de atragere a copiilor catre lumea minunata a lecturii, pentru ca vrem ca ei sa fie mai buni decât noi. Campania "Îmbratisam lectura" se va desfasura în intervalul 12 mai - 6 iunie 2010, timp în care va asteapta multe surprize, concursuri, lansari de carte si multe reduceri, atât la jucariile educative din magazinul online www.Edukid.ro, cât si la cartile de copii din Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia. Scopul acestei campanii este de a aduce în lumina reflectoarelor faptul ca dezvoltarea si formarea personalitatii copiilor prin lectura si jucarii educative este atât de benefica. Numai cel caruia e s-a insuflat în copilarie gustul pentru lumea minunata a lecturii îsi va gasi timp pentru aceasta activitate pentru minte si suflet. Concurs "Cum am descoperit povestile": cea mai frumoasa si originala poveste despre copii si cartile lor, despre cum cel mic a descoperit lumea povestilor, descrierea personajelor îndragite sau a povestii care l-a fascinat cel mai tare, va fi premiata de Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia. Parintii vom scrie pe blogul personal despre campania "Imbratisam lectura" si vor raspunde tot acolo la concurs, urmand sa dea leapsa mia depart e. Poate participa oricine doreste, insa important ar fi sa beneficieze niste copii. Tot în cadrul campaniei, copiii vor fi încurajati sa îsi puna la contributie creativitatea si talentula astfel cei mici ne pot trimite desenele cu personajele îndragite pe adresa: contact[at]edukid.ro Desenele si raspunsul lor la concurs vor fi publicate pe blogul edukid.ro/ In fiecare week-end din perioada derularii campaniei nostre asteptati toti parintii/ bunicii, alaturi de cei mici la Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia, la Clubul Micutului Cititor, unde vor patrunde în universul celor mai frumoase povesti destinate lor. Activitati: lecturi de povesti, concursuri, premii si reduceri Humanitas si Edukid. Membrii Clubului vor beneficia de legitimatii de membru si reduceri, atât Edukid, cât si Humanitas. În data de 6 iunie, Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia va organiza un eveniment special de lansare a colectiei de carti Humanitas Junior, eveniment în cadrul caruia vor fi premiati câstigatorii concursului "Cum am descoperit povestile". *Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1094
Cuvinte cheie: Iasi
sandu

Adaugat in urma cu 5088 zile, 21 Mai. 2010

Adaugat de Unika

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1081

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Cum a fost?
    sandu alexandra
    andra   31 Iul. 2010, 16:43:42

    Ma bucur ca se mai fac activitati si pentru cei mici. Haideti sa promovam lectura si mai putin statul in fata calculatorului!


    .