poze noaptea agentiilor 2014 in iasi

Noaptea Agentiilor 2014 in Iasi

Iasi , Iasi. Joi 3 Aprilie 2014 20:00

Categorii: Alte Evenimente

In Iasi, pasionatii de publicitate pot participa la evenimentele organizate de catre Aquavita, Boomerang, INNERPRIDE si September & Gavrilescu.

Cea de-a cincea editie a Noptii Agentiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie, se va desfasura sub tema “Craft up your life” si, pentru prima oara, agentiile din afara Bucurestiului pot participa in cadrul evenimentului.

PROGRAM
Aquavita – Parascoveniile agentilor populari
Pe 3 aprilie, de la 20.00, îti alegi zicala care ti se potriveste sau care se nimereste, iar cei de la Aquavita te fac celebru pe Facebook, după posibilităti. De asemenea, vei putea participa la un brainstorming împreună cu echipa de aici si vei vedea cum se lucrează la un vizual sumar. “Cine se scoală de dimineată, departe ajunge. Totusi, poate te trezesti mai la prânz, că poate ajungi prea departe si treci de sediu. Poate cântă Vlad la tobe, poate îti face Luigi portretul, poate îti scrie Oana o poezie, poate îti explică Alin cum stă treaba cu tine si poate te ajută Alexandru să îti rezolvi problemele. Toate, cum s-ar zice, în pure zicale pur românesti”, au explicat cei de a Aquavita.

Iscusitii si curiosii sunt asteptati la Boomerang
La Boomerang vei putea învăta de la oameni iscusiti să faci lucruri noi si creative. Acestia ti-au pregătit multe surprize pentru seara de 3 aprilie.
Lectia de imaginatie de la INNERPRIDE
De câte ori ai avut o idee genială de un nou ambalaj? Sau de cate ori ai privit un produs si nu ti-a plăcut cum arată? Acum ai ocazia să-l faci pe gustul ochilor tăi! Cei de la INNERPRIDE îti oferă foarfece, hârtii colorate, lipici, toate nebuniile necesare pentru a-ti pune ideea în practică si un loc unde să stai cât vrei ca să născocesti cea mai năstrusnică idee. Fie că inventezi un ambalaj de produs, fie că reimaginezi unul existent, ai liber la imaginatie: “Oferim si premii pentru cele mai inventive ambalaje. Îti explicăm simplu si cât de detaliat vrei tu principiile de design conform cărora am apreciat creatia ta, ca să pleci si cu ceva nou”, a declarat echipa INNEPRIDE.
Noaptea Non-Stock la September & Gavrilescu
În agentii se lucrează pe canapele sau pe bean bags (atunci când nu se stă direct pe jos), se joacă ping pong, se scriu ideile direct pe pereti (pe cei care nu sunt acoperiti cu afise sau cu graffiti), se mănâncă marshmallows, se bea bere si multă cafea. Asta presupune lumea, dar câti stiu cu adevărat ce fac creativii? Dacă esti curios cum îsi petrec timpul acestia, vizitează-i pe cei de la September & Gavrilescu de Noaptea Agentiilor, de la ora 20 si s-ar putea să nu mai vrei să pleci.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 736
popadriana

Adaugat in urma cu 3677 zile, 26 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .