poze noaptea alba a strazii lapusneanu iasi

Noaptea alba a strazii Lapusneanu @ Iasi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 30 Iulie 2011 21:00

Categorii: Alte Evenimente

Cea de-a treia editie a proiectului Noaptea alba a strazii Lapusneanu are loc sambata 30 iulie, incepand cu ora 21.00.

La ora 19.00, la Galeriile Anticariat, epigramistii vor deschide noaptea cu o suita de poezii umoristice despre Iasul de altadata. Va avea loc si un recital de poezie sustinut de actorul George Marici si elevi al Colegiului de Arta Octav Bancila.

Unul dintre cele mai spectaculoase evenimente va fi Marsul Unirii. Soldati vor merge cu faclii in mina, in acordurile Fanfarei Militare, pe traseul Muzeul de Istorie Naturala – Tirgu Cucului – Palatul Culturii – bulevardul Stefan cel Mare – Muzeul Unirii. Marsul va incepe la ora 21.00 si ar urma sa ajunga pe strada Lapusneanu in jurul orei 22.00. Fanfara va cinta si dupa finalul marsului, in timp ce va fi organizata traditionala “bataie cu flori”.
Iesenii mai sint asteptati la expozitii de grafica, expozitii ale colectionarilor de antichitati, expozitie de obiecte, subiecte muzical-mecanice din colectia Grumazescu, dar si la o expozitie de produse lucrate manual de elevi si studenti. De asemeni, Libraria Humanitas va avea un program special. Vor fi lansari de carte, concert de pian, flaut, muzica clasica. Totodata, Cassian Maria Spiridon si Marius Chelaru vor vorbi despre rolul istoric cultral al revistei Convorbiri Literare.

Mai multe detalii: http://www.iasi.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1265
Cuvinte cheie: Iasi
radu anton

Adaugat in urma cu 4716 zile, 27 Iul. 2011

Adaugat de Radu2.0

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1517

Alte Evenimente din Iasi
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .