poze o initiere in fotografie

O INITIERE IN FOTOGRAFIE

Iasi , Iasi. Luni 11 Octombrie 2010 18:00
Casa de Cultura Mihai Ursachi

Categorii: Alte Evenimente

Casa de Cultura "Mihai Ursachi" a Municipiului Iasi va invita sa începeti ...

Parcursul dureaza 20 x 2 ore,
se desfasoara luni si joi, între orele 18.00 si 20.00,
iar pretul sau de 100 lei trebuie sa fie achitat integral de catre fiecare participant(a)
pâna luni, 11 octombrie a.c. (ora 20.30),
la sediul Casei de Cultura "Mihai Ursachi" din Parcul Copou
(tel.: 0232-26.75.47; program: luni-vineri, între orele 8.00 si 16.00).

Temele parcursului:
Introducere. Lumina. Ochi. Perceptie vizuala. Reguli de compozitie. Aparate de fotografiat. Exponometrie. Timp de expunere - Diafragma. Obiective fotografice. Flash-uri - Lampi. Accesorii fotografice. Laborator clasic. Procesare digitala. Gestionare a imaginilor. Agentii - Concursuri. Istorii fotografice. Fotografie româneasca. Etica - Legislatie. Estetica fotografica. Portofolii personale.

Note generale
1. Pentru cei nehotarâti, la prima întâlnire a (par)cursului fotografic intrarea este libera.
2. Toti cei care au achitat o taxa pentru una din "initierile" anterioare pot participa gratuit la oricâte alte întâlniri din cadrul noilor parcursuri.
3. Participantilor li se cere numai bunavointa si rabdare. Aparatele fotografice pot sa lipseasca. Inima si mintea însa nu.
4. Toate aceste ore de initiere în Fotografie sunt plictisitoare, întrucât prelegerile mititele nu au nici o utilitate practica.
5. La sfârsitul celor trei luni de foto-discutii nu se tine vreun examen si nici diplome (de merit) nu se ofera; doar o expozitie colectiva se organizeaza.
6. Cele zece serii organizate pâna acum au reunit 350 de persoane; peste 230 dintre acestea au participat cu lucrari prezentate în 12 expozitii colective de fotografie.
7. Anual se organizeaza patru parcursuri, în lunile ianuarie - martie, aprilie - iunie, iulie - septembrie si octombrie - decembrie.
8. Acest blog este destinat celor care participa la câte "O initiere în Fotografie" organizata de Casa de Cultura "Mihai Ursachi" a Municipiului Iasi.
9. Periodic, articolele vor fi modificate, conform observatiilor primite si în concordanta cu informatiile noi care apar.
10. Sugestiile si corecturile colegilor fotografi sunt asteptate cu interes si primite cu recunostinta în casuta postala: dan.mititelu[]gmail[]com.
11. Subsemnatul mititel este referent (cu salariu fix) la Casa de Cultura "Mihai Ursachi" unde încearca, din taxele încasate si prin grija domnului director Nichita Danilov, sa sustina toate cheltuielile necesare Clubului Fotografilor.
12. Pasionatii de fotografie sunt asteptati sa se înscrie în Clubul Fotografilor de la Casa de Cultura "Mihai Ursachi", în cadrul caruia nu se percep nici un fel de taxe. Blogul Clubului are adresa: http://clubul-fotografilor.blogspot.com.

*Sursa: 360city.ro

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 626
Cuvinte cheie: 2010 , fotografie , Evenimente Iasi
andra elena

Adaugat in urma cu 4957 zile, 29 Sep. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .