poze organizatii si asociatii grow

Organizatii si asociatii: Grow

Iasi , Iasi. Joi 15 Aprilie 2010 12:00
sediul AIESEC, UAIC

Categorii: Alte Evenimente

Data: 1 - 15.04.2010

Într-o perioada în care reformele din învatamânt sunt la ordinea zilei, AIESEC Iasi în parteneriat cu Scoala de Valori imprima stabilitate la nivelul educatiei non-formale a elevilor de liceu, initiind GROW, un proiect de anvergura nationala.

Grow este un program de lunga durata, desfasurat în perioada 2010-2015, ce isi propune sa fie prima optiune a liceenilor în cadrul programelor de educatie non-formala.

Scopul programului este sa formeze reprezentantii unei generatii, care prin educatie formala si non-formala îsi dezvolta o conduita si un comportament orientate catre dezvoltarea comunitatilor locale.
Programul îsi propune sa ofere participantilor o curricula educationala complementara celei oferite de învatamântul formal, dezvoltata cu ajutorul unui Board Educational format din personalitati si experti în educatie si psihologie adolescentina. Întreaga agenda a programului va urmari formarea de abilitati în arii precum comunicare, managementul proiectelor, implicare la nivelul comunitatii, dorindu-se totodata însusirea integritatii, inovatiei, loialitatii, sustenabilitatii ca valori principale spre crearea de atitudini.

Proiectul se va desfasura sub forma unor ateliere de lucru saptamânale sustinute în limba engleza, cu o durata de 2-3 ore. Facilitatorii acestui program vor fi traineri straini veniti în România în stagii de activitate profesionala prin intermediul programului de schimb international al organizatiei AIESEC.

Astfel, GROW nu se remarca doar ca program de anvergura nationala care aduce o abordare specifica pe fiecare an de liceu în parte, dezvoltându-se pe termen lung, ci ca un program care integreaza Iasul într-un sistem educational international.
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1200
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5132 zile, 05 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .