poze recrutari aiesec iasi 2010

Recrutari AIESEC Iasi 2010

Iasi , Iasi. Vineri 16 Aprilie 2010 12:00
sediul AIESEC, UAIC

Categorii: Alte Evenimente

Data: 8.03 - 16.04.2010

În perioada 8 martie – 26 aprilie, AIESEC Iasi se afla în cel de-al 17-lea an de cand recruteaza tineri pentru a le oferi acestora sansa de a participa în programul Exchange.

Anul acesta recrutarea se desfasoara sub denumirea “Explore the World Program”.
Programul presupune stagii de practica internationale în patru arii de activitate: tehnica, marketing si management, educationala si de dezvoltare, la companii din strainatate, unde studentii au oportunitatea sa lucreze în domeniul în care vor sa îsi construiasca o cariera.
Pentru a deveni membri ai organizatiei, studentii trebuie sa completeze un formular de aplicare pe site-ul www.aieseciasi.ro pana la data de 16 aprilie, urmand ca mai apoi sa sustina un interviu în urma caruia, vor fi selectati 90 de tineri.
Mai mult, pe data de 14 aprilie va avea loc în Corpul B al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi un eveniment de prezentare al programului „Explore the World”. Studentii vor avea posibilitatea sa gaseasca raspunsuri la întrebari si sa se convinga ca un stagiu de practica international e decizia cea mai potrivita .

Unul din marile succese ale AIESEC Iasi a fost acreditarea programului Exchange de catre Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Recunoasterea acestui stagiu mareste sansele de integrare pe piata muncii ale studentilor si absolventilor si cu siguranta îi va atrage în numar cat mai mare sa aplice la aceasta oportunitate.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 40000 de membri din peste 100 de tari si teritorii. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si explorarii potentialului de lideri al tinerilor în vederea transformarii acestora în agenti de schimbare ai lumii de maine. In Iasi, AIESEC activeaza de 16 ani, timp în care a desfasurat o serie de proiecte dedicate tinerilor si dezvoltarii acestora.

Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.aieseciasi.ro

*Sursa: 360city.ro

Pret bilet: 0 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 392
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3615 zile, 05 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Iasi, Iasi. Duminică 1 Martie 2020
the motans

The Motans

Iasi, Iasi. Vineri 28 Februarie 2020
spectacol copii frozen regatul inghetat

Spectacol copii: Frozen Regatul Inghetat

Iasi, Iasi. Sâmbătă 29 Februarie 2020
concert mahala rai banda

Concert Mahala Rai Banda

Iasi, Iasi. Luni 6 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .