poze reda un zambet

Reda un zambet!

Iasi , Iasi. Vineri 4 Septembrie 2009 10:00
Moldova Mall

Categorii: Alte Evenimente

Locatie: Moldova Mall

Locatie: Moldova Mall
Data: 4 - 21.09.2009
Pret: -
Web/sursa: www.moldovamall.ro
Email: -

Descriere:

Salvati Copiii si Moldova Mall continua initiativa de sprijinire a copiilor si a dreptului lor la educatie

Marinimia si bunavointa clientilor iesenilor au ajutat anul trecut, in cadrul campaniei "Imbraca umerasul gol intr-o tinuta de scoala. Ofera o sansa la educatie unui copil mai putin norocos.";, peste 230 de copiii aflati in situatie de risc. Astfel, copii din judetul Iasi - Comuna Saucesti, Suceava - Radauti - Prut, Botosani - Comunca Lespezi - Sat Heci, au primit rechizite si tinute noi de scoala.

In acest an, Moldova Mall continua sustinerea proiectelor initiate in parteneriat cu Salvati Copiii, lansand, incepand cu 4 septembrie campania "Reda un zambet! Ajuta un copil sa mearga la scoala!". Moldova Mall incearca sa aduca, cu ajutorul iesenilor, un zambet pe buzele copiiilor, care, din motive mai putin fericite, nu isi permit sa mearga la scoala si sa atraga totodata atentia asupra situatiei deficitare in care se afla acestia.

Clientii Moldova Mall sunt invitati in perioada 4 - 21 septembrie sa contribuie la pregatirea minima a unui copil pentru a merge la scoala. Astfel, in spatiul special amenajat de la Parterul Centrului Comercial Moldova Mall, dupa consultarea cartonaselor cu numele si varsta copiiilor, ei vor putea lasa un ghiozdanel cu rechizite sau o tinuta noua pentru scoala.

Toate donatiile vor fi directionate catre copiii aflati in programele Salvati Copiii. Salvati Copiii Iasi este o organizatie neguvernamentala activa in domeniul promovarii si apararii drepturilor copilului. Membra a Aliantei Internationale Salvati Copiii, organizatia considera ca toti copiii, indiferent de rasa, religie sau provenienta sociala au aceleasi drepturi, de care trebuie sa beneficieze.

Salvati Copiii actioneaza pentru respectarea drepturilor copilului si pentru modificarea politicilor si a legislatiei in beneficiul copiilor prin organizarea campaniilor de sensibilizare a opiniei publice si sprijina copiii aflati in dificultate.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 793
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5321 zile, 03 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .