poze  samaia the georgian legend la ccs

"Samaia - The Georgian Legend" la CCS

Iasi , Iasi. Duminică 8 Noiembrie 2009 20:00
CCS

Categorii: Alte Evenimente

Casa de Cultura a Studentilor si Compania Artistica The Georgian Legend in colaborare cu VreauBilet.ro si Asociatia Culturala Teocta organizeaza duminica, 8 noiembrie 2009, spectacolul "Samaia - The Georgian Legend"

Casa de Cultura a Studentilor si Compania Artistica The Georgian Legend in colaborare cu VreauBilet.ro si Asociatia Culturala Teocta organizeaza duminica, 8 noiembrie 2009, spectacolul "Samaia - The Georgian Legend" - un eveniment cu muzica live, in care pot fi admirati interpreti de cel mai inalt nivel artistic, costume speciale, dar si dansatori senzationali ce imbina intr-un mod unic, pasii de dans specifici muzicii georgiene cu cele mai dificile elemente de acrobatie sau cu fascinante lupte cu sabii.

Samaia este o poveste alegorica a luptei eterne dintre bine si rau, o poveste despre razboaie si victorii, despre dragoste si ura, dar si despre mandria si vitejia poporului georgian. Scenariul cuprinde o multime de legende exprimate prin dans, muzica si cantece.

Artisti spun ca dansul georgian reprezinta oglinda in care se reflecta forme variate ale vietii. Coregrafia senzationala sugereaza evenimente reale precum: doi indragostiti intalnindu-se in secret la poalele muntilor caucazieni, celebrarea unei casatorii, prabusirea unei fortarete sau tineri ce se antreneaza pentru luptele cu sabii. Nu lipsesc dueluri, cursele de cai, balerini, si bineinteles, femeile fermecatoare si gratioase din Caucaz. Dansatorii vor demonstra cu ingeniozitate diversitatea miscarilor, ale caror complexitati tehnice impresioneaza publicul de fiecare data.

Protagonistii acestui specatcol sunt recunoscuti pe toate continentele. Fiecare reprezentatie a facut furori reale - nu a existat concert la care sa nu ridice publicul in picioare si sa primeasca aplauze indelungi.

Georgian Legend concureaza cu cele mai renumite show-uri de balet contemporan din lume, ceea ce reprezinta cu siguranta reputatia unui eveniment muzical senzational.

Pentru punerea in scena a acestei productii muzicale si coregrafice, fondatorul si producatorul artistic Pascal Jourdan, un adevarat fan al culturii georgiene, s-a dedicat in totalitate, selectand cu atentie cantecele si dansurile astfel incat sa ajunga cu usurinta la inimile a milioane de spectatori.

Biletele pot fi achizitionate de pe www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro si www.vreaubilet.ro.

Sursa: ziaruldeiasi.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 526
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5337 zile, 07 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .