poze vania si dj line in club skye

Vania si Dj Line in Club Skye

Iasi , Iasi. Vineri 19 Februarie 2010 22:00
Club Skye

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

In seara de vineri, 19 februarie 2010, Club Skye a rezervat pupitrul pentru Vania. Evenimentul debuteaza la orele 22:00 cu warmup-ul asigurat de Dj Line.

Vania e Tiberiu Jakab. Tiberiu Jakab s-a nascut in 1982, iar pe Vania l-a nascut in 1995 din pasiune si fara scop. Scopul apare pe parcursă Dragostea initiala pentru muzica a devenit o obsesie care l-a transformat intr-un final in DJ. A inceput sa mixeze in liceu, iar primul contact cu echipamente profesionale a fost in 2001. Au urmat apoi diverse mici petreceri.

Vania sta impotriva monotoniei si iubeste seturile pozitive si dinamice. Locatia, publicul, sistemul de sunet si restul artistilor din program sunt elementele principale care influenteaza setul unui DJ, iar Vania incearca sa-si potriveasca stilul in concordonta, in destul de largile limite ale muzicii pe care o apreciaza. Influentele muzicale variaza de la The Beatles la Laurent Garnier, de la muzica clasica la tehno sau IDM, dar ca DJ incearca sa contruiasca un ritm puternic, si nu se multumeste cu o audienta statica.

Scena muzicala romaneasca a fost mult inghetata, dar a inceput sa se deschida in ultimul an, cautand noi stiluri si sunete, iar acum se simte o drastica imbunatatire, atat in scena mainstream, cat si in cea underground. 2007 il gaseste ca DJ rezident pentru "The Mission" Bucuresti si al clubului Studio Martin, unul dintre cele mai vechi si mai renumite din Bucuresti. La premiile Nights.ro din 2005 si 2006 a fost clasat pe locul 5 la categoria "Cel mai bun DJ al anului", iar in 2005 a luat si locul 2 la categoria "Cea mai mare ascensiune a anului". A scris la revista Nights.ro si acum are rubrica Contur la Clubbing Mag, V-Factor la Beatfactor.ro si o casuta tehnica pentru FHM. Se ocupa de recenzii de artisti, petreceri, EP-uri si albume, dar si de articole literare si editoriale si a avut ocazia sa intervieveze legende ale muzicii electronice precum Derrick May si multi alti, printre care Marco V, Krafty Kuts, Luciano, Thomas Melchior, Magda, Apparat sau Marco Carola.

Impreuna cu Andrei Ioncica, au pornit proiectul muzical Vania si Midy. Piese Vania si Midy au fost sustinute de multi DJ si producatori din Romania, dar de DJ si producatori straini precum Marco G, Magda sau Fergie. Primele trei EP-uri, Friction Addiction EP, Endorse EP si ISO Dolls EP au aparut la groove++ recordings si se gasesc sub forma digitala pe djdownload.com. Pentru 2007 are mai multe proiecte, printre care un videoclip si o emisiune la radio care este deja pregatita si va aparea in FM cat de curand.

A mixat in alaturi de artisti de renume mondial precum: Andreas Kremer (@Synthplants Ekzit 2006), Armin van Buuren (@ The Mission), Carl Cox (@ The Mission), Chistian Fischer (@Studio Martin), Depeche Mode (@Stadionul Lia Manoliu), Fatboy Slim (@The Mission), Fergie (@ Kristal Club), Hernan Cattaneo (@ The Mission), Hybrid (@ Studio Martin), James Holden (@ Nights.ro Awards 2004), Jeff Mills (@Kent Private Party, Studio Martin), Johannes Heil (@ Studio Martin), Jody of Way Out West (@ Studio Martin), Josh Wink (@Studio Martin), Michel de Hey (@ Studio Martin), Paul van Dyk (@ The Mission), The Filterheadz (@Virus Nights), The MFA (@ Studio Martin), Tiesto (@ The Mission), Timo Maas (@ The Mission).


Contact Club Skye:
- Bd. Carol I, nr. 48;
- informatii si rezervari: 0731.77.33.44, 0731.77.33.88 sau 0788.38.00.70;
- yahoo id: clubskye_iasi.
Sursa bio: vania.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 859
Cuvinte cheie: Muzica , petrecere , 2010 , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5190 zile, 11 Ian. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .