poze brazda lui novac in club brain

Brazda lui Novac in Club Brain

Iasi , Iasi. Sâmbătă 30 Octombrie 2010 22:00
Club Brain

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

Noapte eveniment pentru fanii muzicii electro din Iasi, deschisa de Dan Basu si incheiata cu un afterparty de Flo Wee

Pornit in 1997 ca un hobby, conceptul BRAZDA LUI NOVAC s-a transformat intr-un proiect electronic de anvergura al muzicianului Victor Popescu. Daca va puneti intrebari legate de procesul de naming e suficienta precizarea ca Victor a copilarit in cartierul "Brazda lui Novac" din Craiova si a dorit sa denumeasca astfel muzica pe care o face ca adult.

O fuziune nemaintalnita de genuri muzicale, sunetul BRAZDA LUI NOVAC variaza de la synth melodic pana la colaje de IDM, industrial, electro si chiar elemente subtile de shoegaze. Desi in majoritatea concertelor, jocul audio-video este realizat alaturi de vizualuri create de Vali Chincisan, in Brain vizualele vor fi asigurate de CZC.

In 2003, Victor a infiintat Square Sound Studio, urmat de Square Sound Records in 2009. Acestea au avut o influenta majora in seturile live ale BLN printr-un feeling digital acutizat de elementele suplimentare de hardware aduse in scena. Colaborarile in-studio si on-stage includ piese cu Yvat, Silent Strike, Dezdemona (Jazzadezz) sau Artan (ex-Timpuri Noi).

Dupa numeroase concerte de succes in orase din Romania, dar si in Londra, Roma sau Maastricht, la care putem adauga cateva opening acts de efect la concertele unor trupe de renume ca Recoil, Covenant si Funckarma, BRAZDA LUI NOVAC a lansat in 2010 primul sau album omonim exclusiv in format digital. Albumul contine 14 piese printre care si o colaborare cu Silent Strike si poate fi cumparat de la diverse magazine de muzica online.

Mai multe detalii: http://www.altiasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 566
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Iasi
sandu

Adaugat in urma cu 4902 zile, 26 Oct. 2010

Adaugat de Unika

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1081

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .