poze deschiderea groove venue la iasi

Deschiderea "GROOVE VENUE" la Iasi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 26 Decembrie 2009 21:00
Groove Venue, Iasi

Categorii: Cluburi si Discoteci

Termenul "Venue" scoate locatia din zona cluburilor sau a barurilor, si plaseaza Groove intr-un spatiu nou pentru Iasi. Un loc de party si socializare intr-un mediu degajat si prietenesc.

Un spatiu cu totul special ,nascut in urma reabilitarii partiale a unui fost palat ,Groove are ca scop promovarea muzicii de calitate ,in intreg spectrul ei !De la Dj's set la concerte live sau seri unplugged ,Groove va incerca sa aduca elementul ce lipsea la ora actuala din Iasi :un loc de party inovator , nonconformist,diversificat si conservator in calitate muzicala.

Locatia va fi deschisa de 3 ori pe saptamana : miercuri ,vineri si sambata ,incepand cu ora 21.00, seri in care veti putea savura aproape intreg spectrul muzicii urbane : jazz , funk , hip hop , rock , drum'n'bass , techno ,house s.m.d.p.

Toti cei implicati in coordonarea sau creerea evenimentelor "Groove" sunt oameni cu experienta, pe scena locala si nu numai,cunoscuti voua prin diferite manifestari ce au avut loc in Iasi si vor incerca sa va ofere ce lipsea la ora actuala : un loc de party ce merge la sigur si nu la compromis , un loc ce pune accent pe arta urbana(auditiv & vizual) si care are curajul sa ofere ceea ce pentru majoritatea locatiilor de profil este considerat o zona nu tocmai benefica. Mizam pe calitate si acordam incredere publicului vizat !

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 832
Cuvinte cheie: Venue , deschidere , groove , jazz , rock , Evenimente Iasi
marcel s

Adaugat in urma cu 5239 zile, 21 Dec. 2009

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .