poze imto 2010

IMTO 2010

Iasi , Iasi. Vineri 22 Octombrie 2010 - Sâmbătă 23 Octombrie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

IMTO: Focus pe SEO & SEM pregateste solutii concrete în optimizarea si marketingul pe motoare de cautare Agentia interactiva PlayTheBalls da start înscrierilor pentru IMTO: Focus pe SEO & SEM, un eveniment de 2 zile ce va avea loc pe 22-23 octombrie, în Iasi.

Evenimentul pune accent pe informatiile practice si solutiile concrete în 2 zile de workshop-uri, sesiuni interactive si studii de caz. De la obiective pâna la constructia site-ului si optimizarea conversiilor, vorbitorii vor parcurge toate etapele importante dintr-o strategie SEO & SEM.

Cei 9 speakeri alesi sunt unii dintre cei mai experimentati si apreciati specialisti români în marketing online sau SEO & SEM: Claudiu Murariu, Gabi Nistoran, Cristina Andrei, Adriana Iordan, Gabriel Curcudel, Ionut Munteanu, Razvan Alexa, Bogdan Aron si Ciprian Gavriliu. În ambele zile vorbitorii vor realiza studii de caz live, pe proiectele sau campaniile participantilor prezenti. Focus pe SEO&SEM ofera premisele unei mai bune întelegeri a ceea ce înseamna SEO&SEM si cum te poti folosi în afacerea ta, totul într-un schimb interactiv, mai eficient.

„În participarea la evenimente e important sa te implici, sa îti gasesti raspunsuri la potentialele probleme. IMTO: Focus pe SEO & SEM e evenimentul în care multi au sansa sa întâlneasca oameni de online cu experienta, sa ceara si sa primesca informatii si solutii specifice de care sunt interesati.

Ma astept sa gasesc oameni interesati de SEO & SEM, de marketingul online, oameni care vor sa interactioneze si vin aici pentru a descoperi cât mai multe.” a declarat Gabriel „Krumel” Curcurdel, fondator AdvertPoint si unul dintre cei mai cunoscuti specialisti români în SEO & SEM.

Pentru a asigura un nivel ridicat al interactiunii si relevantei pentru fiecare participant sunt disponibile doar 35 de locuri. Sunt asteptati: marketeri, brand manageri, publicitari, antreprenori si manageri, specialisti SEO, web developeri, sau cei implicati direct în procesul de marketing/publicitate.

Ideea de a realiza un eveniment dedicat motoarelor de cautare a pornit din importanta tot mai mare pe care acestea o au în strategiile de marketing actual. Peste 51.98% din traficul site-urilor românesti este adus de motoarele de cautare, conform unui studiu Trafic.ro
desfasurat în perioada 1 Decembrie 2009 – 15 Ianuarie 2010 pe un esantion de 46.000 de participanti.

Pentru înscrierea la eveniment vizitati adresa: www.imto.ro/seo-sem
Pret: 189 euro

Mai multe detalii: http://www.imto.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 864
pavalut

Adaugat in urma cu 5014 zile, 28 Iul. 2010

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .