poze team adventure 2009

Team ADventure 2009

Iasi , Iasi. Joi 15 Octombrie 2009 20:15
Locatie: UAIC, Amfitetrul Mihail Kogalniceanu

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Jocuri si Concursuri

Proiect finantat de Ministreul Tineretului si Sportului.


PRIME Iasi, Asociatia Europeana a studentilor la Relatii Publice si Comunicare, filiala Iasi, organizeaza cea de-a doua editie a Festivalului Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice - team ADventure. Evenimentul ce contine trei sectiuni: Inscriere, Conferinta si Gala va debuta pe 15 octombrie, la ora 20:15, cu Prezentarea Publica a festivalului in Amfitetrul "Mihail Kogalniceanu", corp A, Universitatea "Al. I. Cuza".
Inscrierile echipelor pentru cele trei studii de caz oferite spre rezolvare de partenerii nostri: Sylver Rom, ILVAS si VON consulting, se vor realiza online, pe data de 18 octombrie pe site-ul www.primeiasi.ro.

Timp de trei saptamani echipele vor putea elabora strategia proprie pentru problema primita, având o legatura permanenta cu PRIME Iasi si cu firma partenera pentru a obtine toate informatiile necesare.
Evenimentul are ca scop crearea unui cadru de întâlnire si colaborare între mediul academic, agentii economici si studentii activi în domeniul Relatiilor Publice si Publicitatii.
PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME România. PRIME România este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1138
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4810 zile, 07 Oct. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .