poze infopolitehnica targul facultatilor tehnice din iasi

INFOPOLITEHNICA - Targul Facultatilor Tehnice din Iasi

Iasi , Iasi. Joi 3 Mai 2012 10:00 - Vineri 4 Mai 2012
Rectoratul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi"(B-dul Dimitrie Mangeron nr. 67, Iasi)

Categorii: Conferinte si Seminarii , Inaugurari , Targuri

Numar min/max participanti: 500/1000

Proiectul INFOPOLITEHNICA consta in organizarea a 2 zile de targ, in perioada 03 - 04 mai 2012, in cadrul caruia facultatile de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, vor prezenta elevilor – viitorilor studenti, oferta educationala pentru anul universitar 2012 – 2013.

Deschiderea evenimentului se va realiza prin conferinţa de presă din prima zi a târgului, 03 mai 2012, ce va avea loc în sala de conferinţe a Rectoratului Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”, începând cu ora 11:00. Pentru a oferi toate informaţiile necesare, la întâlnire vor fi prezenţi preşedintele asociaţiei, Haidau Roxana-Elena, şi coordonatorul proiectului INFOPOLITEHNICA, Arcana Petru.
Pe parcursul celor două zile de târg, fiecare facultate prezentă va avea rezervat un stand propriu, în cadrul căreia acestea vor participa cu materiale de promovare a ofertei de admitere în anul universitar 2012-2013, către elevii participanti eveniment.
Organizatorii au pregătit un seminar cu tema „Managementul carierei” care va avea loc în a doua zi de târg, la orele 13:00.
Pe parcursul celor două zile de târg, elevii vor avea posibilitatea de a-şi testa aptitudinile printr-un test psihologic. Rezultatele obţinute vor constitui un reper în orientarea acestora spre domeniile profesionale potrivite.
Dacă în urma participării la eveniment, elevii îşi aleg facultatea la care ar dori să studieze, au şansa de a câştiga prin extragere, un loc cu înscrierea gratuită la facultatea aleasă.

Mai multe detalii: http://teach-ing.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=161:info-politehnica&catid=51&Itemid=191

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 965

Eveniment postat de organizator

arcana petru

Adaugat in urma cu 3947 zile, 20 Apr. 2012

Adaugat de ArcanaPetru

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .