poze evenimentele din weekend de la palas

EVENIMENTELE DIN WEEKEND DE LA PALAS

Iasi , Iasi. Vineri 5 Octombrie 2012 - Duminică 7 Octombrie 2012
Palas Mall

Categorii: Conferinte si Seminarii , Muzica si Concerte , Petreceri

Palas Mall invită ieşenii să petreacă un sfârşit de săptămână aparte, bogat în evenimente speciale. Sărbătoare a berii, concert coral al Filarmonicii Iaşi şi expoziţie de carte sunt ingredientele unui weekend reuşit.

Amatorii de curse auto sunt invitaţi la Palas, acolo unde şi-au dat întâlnire cele mai rapide maşini de la nivel naţional. Joi, începând de la ora 18.00, în piaţeta centrală din parcul Palas, are loc prezentarea echipajelor ce concurează la Raliul Iaşului şi sesiunea de autografe. După o competiţie în care pedala de acceleraţie va fi apăsată continuu, cei mai iscusiţi piloţi vor fi premiaţi la Palas, sâmbătă, la ora 21.00.


Vineri, de la ora 10.00, clienţii Palas sunt invitaţi să participe la Zilele Cărţilor. Manifestarea culturală face parte din cadrul evenimentului „Biblioteca Cărţilor la Iaşi”, organizat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”. Pe lângă răsfoirea unor cărţi de calitate, doritorii de cultură vor fi răsfăţaţi cu recital de poezie, lansări editoriale, concert de muzică uşoară şi clasică, dar şi cu ateliere de creaţie. Expoziţia de carte va avea ca locaţie Pavilionul Muzical sau Atrium Palas, în funcţie de condiţiile meteorologice.


Tot vineri, la Librarium Palas, de la ora 18.30, Marius Andro va conferenţia o prelegere filozofică despre eroism.


Vineri şi sâmbătă, clienţii Palas vor putea experimenta atmosfera Oktoberfest. Spiritul german, prin sărbătoarea berii, va fi adus publicului ieşean de către Platz Bierhaus, din grădina Palas. Tradiţionala bere germană va putea fi savurată alături de preparate bavareze, pe acorduri de fanfară şi muzică live.Duminică, plimbările în grădina Palas se vor face pe note muzicale rafinate, puse în spectacol de Filarmonica Iaşi. De la ora 18.00, Corul Academic „Gavriil Musicescu” va susţine un concert, sub bagheta dirijorului Doru Morariu, în parcul din cadrul ansamblului ieşean.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1136
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3779 zile, 05 Oct. 2012

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .