poze conferin a de presa inchidere proiect

Conferința de presă - Închidere proiect

Iasi , Iasi. Luni 28 Septembrie 2015 11:00 - Luni 28 Septembrie 2015
Str. Lapusneanu nr 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 20/25

Conferința de închidere în regiunea Nord-Est a proiectului „Creşterea şanselor de ocupare prin reorientare profesională”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară – INDECO Iași, în parteneriat cu SC CLEMON SRL Baia Mare, A.J.O.F.M. Maramureș si Asociația Consensual Iași organizează conferința de închidere în regiunea Nord-Est a proiectului „Creşterea şanselor de ocupare prin reorientare profesională”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, în cadrul Axei prioritare 5, Domeniul major de intervenție 5.1, Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Evenimentul va avea loc Luni, 28 Septembrie 2015, începând cu ora 11:00, în sala de conferințe „Ion Creangă ” a hotelului Astoria, situat pe Strada Lăpușeanu nr.1 din Iași, iar în cadrul acestuia se vor prezenta rezultatele obținute în perioada de implementare de 18 luni, respectiv între 01.04.2014 – 30.09.2015.

Obiectivul general al proiectului a constat în îmbunătățirea capacității de ocupare a șomerilor, în special a șomerilor de lungă durată și a șomerilor de lungă durată tineri, precum și a șomerilor peste 45 de ani, din zonele NV și NE a României, în vederea asigurării de noi oportunități de ocupare prin reorientare profesională pe o piață a muncii modernă și flexibilă.
Obiectivele specifice au fost:
1. Dobândirea de noi competențe și calificări adaptate cerințelor de pe piața muncii. Formarea profesională a unui număr de 495 persoane, în special șomeri de lungă durată și șomeri tineri în vederea facilitării integrării acestora pe piața muncii și îmbunătățirea capacității lor de ocupare.
2. Creșterea capacității de planificare și gestionare a propriului traseu profesional a 545 de persoane din grupul țintă prin participarea la activități de informare, orientare și consiliere profesională.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 329
Cuvinte cheie: Iasi

Eveniment postat de organizator

alina popoiu

Adaugat in urma cu 1604 zile, 28 Sep. 2015

Adaugat de Alina Popoiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Iasi
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Iasi, Iasi. Duminică 1 Martie 2020
the motans

The Motans

Iasi, Iasi. Vineri 28 Februarie 2020
teatru bani din cer

Teatru: Bani din cer

Iasi, Iasi. Luni 24 Februarie 2020
spectacol copii frozen regatul inghetat

Spectacol copii: Frozen Regatul Inghetat

Iasi, Iasi. Sâmbătă 29 Februarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .