poze  conferinta team adventure

Conferinta team ADventure

Iasi , Iasi. Vineri 6 Noiembrie 2009 12:00
Aula Mihai Eminescu, Corp A, UAIC

Categorii: Conferinte si Seminarii

Descriere: PRIME Iasi, Asociatia Europeana a studentilor la Relatii Publice si Comunicare, filiala Iasi, organizeaza Conferinta team ADventure!

Pe data de 6 noiembrie, in Aula Magna a universitatii "Al. I. Cuza", Iasi, incepand cu orele 12:00, va avea loc Conferinta team ADventure, eveniment ce face parte din Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure.
Conferinta se adreseaza atst studentilor inscrisi in concurs, cat si tuturor celor interesati de domeniul comunicarii si relatiilor publice.
Cei trei invitati, Alexandru Negru (HeadIdea), Marian Crenganis (Media Zone Productions) si Valentin Tatar (Agency One) vor aborda teme precum importanta campaniilor de pozitionare pentru o companie, strategiile de comunicare pentru constientizarea necesitatii unui produs/serviciu pe piata si rebranding-ul.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

Proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.
Partener: Casa de Cultura a Studentilor Iasi
Partener educational: British Council, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza"
Parteneri media: Ziarul de Iasi, Kiss FM, apPRentice.ro, 360 city, PR Progress
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4786 zile, 31 Oct. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .