poze conferinte inviind pe drumul damascului

Conferinte:" Inviind pe drumul Damascului"

Iasi , Iasi. Joi 18 Martie 2010 18:00
UAIC, Aula Mihai Eminescu

Categorii: Conferinte si Seminarii

Locatie: Aula Mihai Eminescu

Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani - filiala Iasi va organiza în perioada 2-23 martie seria de conferinte pre-pascale sub genericul "Înviind pe drumul Damascului".

Astfel, Marti, 2 martie, ora 18:00 în Aula "Mihai Eminescu" din corpul A al Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi a avut loc conferinta "Riscul de a fi ortodox", invitat: Costion Nicolescu, directorul de imagine al Muzeului Taranului Român.

Marti, 9 martie, ora 18:00 în Aula "Mihai Eminescu" din corpul A al Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi va avea loc conferinta "Întâlnire cu Sfântul Efrem Sirul", invitat: Protosinghel Hrisostom Radasanu, consilier pe probleme învatamânt si activitati cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Iasilor.

Marti, 16 martie, ora 18:00 în Aula "Mihai Eminescu" din corpul A al Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi Înaltpreasfintitul Serafim Joanta, Mitropolit al Mitropoliei Ortodoxe Române pentru Germania si Europa Centrala si de Nord va sustine conferinta "Dragostea care acopera multime de pacate".

Joi, 18 martie, ora 18:00 în Aula "Mihai Eminescu" din corpul A al Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi va avea loc conferinta Target duhovnicesc: Caut tânar crispat de viata si alergic la credinta, avândul ca invitat Protosinghel Ignatie Trif, preot slujitor la Catedrala Arhiepiscopala din Alba Iulia si asistent la Facultatea de Teologie din acelasi oras.

Seria de conferinte se va încheia marti, 23 martie, ora 18:00, în Amfiteatrul B2 din corpul B al Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi, când Maica Siluana Vlad de centrul de formare si consiliere "Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil" din Iasi va sustine conferinta intitulata "Cautând sensul vietii, m-a gasit Dumnezeu".
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 698
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4650 zile, 16 Mar. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .