poze curs ecdl gratuit permisul european de conducere a calculatorului pentru someri si persoane aflate in cautarea unui loc de munca

CURS ECDL GRATUIT (Permisul European de Conducere a Calculatorului) pentru şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă

Iasi , Iasi. Luni 2 Aprilie 2012 10:00 - Vineri 20 Aprilie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

curs gratuit de competente in utilizarea calculatorului

BLUE CONSULTING SRL în parteneriat cu DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL demarează în luna aprilie 2012 cursul gratuit de validare a competentelor informatice ECDL, curs organizat pe 3 nivele diferite Equal Skills, ECDL START, ECDL COMPLET. Programul de formare profesională se derulează în cadrul proiectului “Centrul de Servicii Integrate de Ocupare pentru Şomeri – SIOS”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul îşi propune să susţină activităţi ce se vor concentra pe măsuri active de ocupare, cu accent pe formare profesională, calificarea/recalificarea forţei de munca, consiliere şi mediere pentru un număr de 250 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomeri.
Pana la data de 30.03.2012 se fac înscrieri la cursul gratuit ECDL. De acest curs pot beneficia gratuit persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomerii din judeţul Iaşi care se înscriu în cadrul proiectului. De asemenea, pot beneficia gratuit şi de servicii de informare, orientare şi consiliere în vederea plasării pe piaţa muncii cât şi de un curs de consultanţă şi asistenţă antreprenorială în vederea iniţierii unei afaceri.
La cursul ECDL pot participa persoane cu minim studii gimnaziale si care nu mai urmează nici o formă de învăţământ, singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească participanţii e să fie şomeri sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Iaşi (se acceptă persoane care au inclusiv viză de flotant pentru judeţul Iaşi). Persoanele care vor participa la întreg cursul de formare vor primi subvenţie de participare de 150 de lei, iar pentru cei cu domiciliul în afara oraşului Iaşi se decontează transportul.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare:
Persoane de contact: Ghenghea Monica Petronela - Manager proiect, Irina Dascălu – Asistent manager
Date de contact: tel. 0746306458, fax 0232-218140, e-mail: office@sios.ro, iasiblueconsult@yahoo.com

Mai multe detalii: http://www.sios.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1254
scovronschi marius

Adaugat in urma cu 2978 zile, 06 Feb. 2012

Adaugat de MaritzaShop

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Iasi
concert mahala rai banda

Concert Mahala Rai Banda

Iasi, Iasi. Luni 6 Aprilie 2020
alternosfera underground pub

Alternosfera @ Underground Pub

Iasi, Iasi. Vineri 3 Aprilie 2020
macanache bodega x la misto underground pub

Macanache - Bodega x La Misto @ Underground Pub

Iasi, Iasi. Vineri 10 Aprilie 2020
conferinta a basarab parazitii psihoenergoinformationali

Conferinta A. Basarab-Parazitii psihoenergoinformationali

Iasi, Iasi. 26 Apr 2020 - 26 Apr 2020
  • Ai ceva de zis?

    .