poze fii propria ta stilista curs de stil personal cu irina markovits

Fii propria ta stilista. Curs de stil personal cu Irina Markovits

Iasi , Iasi. Sâmbătă 31 Martie 2012 10:00 - Duminică 1 Aprilie 2012
Hotel Ramada (str. Grigore Ureche, nr. 27)

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/25

Cursul “Fii propria ta stilista” isi propune sa iti impartaseasca secretele unui consultant de stil, pentru ca sa fii sigura de alegerile tale vestimentare, sa ai curajul abordarii unui nou stil, sa porti mai multa culoare si mai multe accesorii si ca sa scapi de eventualele frustrari din fata dulapului.

Putine sunt lucrurile ce exercita o atractie mai mare asupra femeilor decat puterea de transformare a hainelor. Ne ajuta sa ne intram in rol: de printesa romantica sau de luptatoare urbana, de mama afectuoasa sau de profesionista organizata, de single girl petrecareata sau de intelectuala rafinata. Devenim mai frumoase, mai suple, mai tinere, mai moderne cu ajutorul culorilor, imprimeurilor, accesoriilor si croielilor pe care alegem sa le purtam.

Cu toate astea, la cabina de proba si in fata paginilor de shopping din reviste, ne gandim la un singur lucru: haina asta chiar mi se potriveste?

Cursul “Fii propria ta stilista” isi propune sa iti impartaseasca secretele unui consultant de stil, pentru ca sa fii sigura de alegerile tale vestimentare, sa ai curajul abordarii unui nou stil, sa porti mai multa culoare si mai multe accesorii si ca sa scapi de eventualele frustrari din fata dulapului.

Cursul va avea o durata de 10 ore, impartit in 2 sedinte a cate 5 ore. La final, participantele vor detine o fisa-profil a ceea ce le reprezinta: tip de silueta si reconturarea ei intermediul croielilor, imprimeurilor si detaliilor vestimentare, coafuri recomandate, paleta cromatica potrivita, stil vestimentar definitoriu, principii de organizare a garderobei, destinatii si recomandari de shopping.

Parteneriatul cu Molecule F, primul concept store online care gazduieste creatii ale celor mai talentati tineri designeri romani, este unul din elementele-cheie ale cursului. Fiecare dintre cele 7 cursuri – in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Sibiu – va avea invitat cate un designer, care va discuta despre creativitate, inspiratie, colectii si moda accesibila publicului larg. Participantele vor avea si ocazia contactului direct cu o selectie a creatiilor vestimentare aflate pe site, oferite la un pret preferential.

Mai multe detalii: http://www.stylediary.ro/wordpress/2012/02/14/fii-propria-ta-stilista-din-martie-varianta-roadshow/

Pret bilet: 430 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 991

Eveniment postat de organizator

raluca elena rogoz

Adaugat in urma cu 4410 zile, 02 Mar. 2012

Adaugat de ralucaelena_rogoz

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .