poze noua medicina germanica

Noua Medicina Germanica

Iasi , Iasi. Vineri 8 Martie 2013 16:00 - Vineri 8 Martie 2013
Sala de Conferinte MILO, Corp Milo, Colegiul National de arta "Octav Bancila", Str. Cuza Voda 29, IASI

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vindecare prin NOUA Medicina Germanica a lui Hamer Initiere in Bio-Psiho-Energo (Auto)Vindecarea cancerului si a oricarei boli IASI, 8-10 Martie 2013 Cu participarea dnei dr. Crina Veronica Veres Terapeut prin Noua Medicina Germanica si Conferentiar international pe teme de vindecari prin metode neconventionale.

CONFERINŢA si SEMINAR INTENSIV
Vindecare prin NOUA Medicina Germanica a lui Hamer
Initiere in Bio-Psiho-Energo (Auto)Vindecarea
cancerului si a oricarei boli

IASI, 8-10 Martie 2013

Cu participarea dnei dr. Crina Veronica Veres
Terapeut prin Noua Medicina Germanica si Conferentiar international pe teme de vindecari prin metode neconventionaleEdiţie specială promoţională. DOUĂ SESIUNI.

O conferinţă speciala rara în România, cu participarea celei care s-a specializat in multiple domenii ale medicinei alternative( medicina vibrationala, informational energetica, bioenergoterapie, fitoterapie, kinetoterapie si alte tehnici speciale de masaj, terapie sistemica de familie,noesiterapie si psihoanalgezie,autovindecare si autocontrol pe care le preda de peste 10 ani la nivel international) si al medicinii alopate (urgente, medicina de famile, chirurgie in special oncologica,traumatologie,neonatologie)


In cele 3 zile de Conferinta si Seminar intensiv veti primi informatii condensate,explicite si esentiale despre CANCER, BOLI,(Auto)VINDECARE din
• Noua Medicina Germanica(Dr. Ryke Geerd Hamer)
• Noua Biologie, Neuroplasticitate si epigenetica(Dr.Bruce Lipton)
• Autovindecare si autocontrol (Dr. Crina veronica Veres)
• Noesiterapie si Psihoanalgezie(Dr.Angel Juan Escudero)Dr Crina Veres are in palmares:
• Peste 12 ani de conferinte interne si internationale cu sustinere de lucrari pe teme de vindecari si sanatate
• Peste 13 ani de studiu si Practica in Cancere si boli grave
• Peste 15 anui de studiu in Practica din domeniul Nutritiei si Fitoterapiei(cu multiple atestate internationale,universitare si nu in ultimul rand de la vindecatori autohtoni sau de medicina shamanica)
• Peste 18 ani de studiu si Practica in medicina alopata
• Peste 19 ani de studiu si Practica pe terapie sistemica de familie
• Peste 25 de ani de studiu si Practica Arte Martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupului.

Terapeutul si conferentiarul international dr. Crina Veres are
EXPERIENTA in AUTOVINDECARE a urmatoarelor boli:
Leucemie acuta (1998), anemie feripriva grava(1999), spasmofilie si crampe musculare extrem de dureroase(2000), fractura de coloana vertebrala lombosacrata, paralizia membrelor inferioare si traumatism craniocerebral post accident rutier grav(2003), sinuzita cronica(2003),bronsita cronica(2004), alergie cu edem facial si glotic/soc anafilactic repetat(2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale si axilare,hepatice si osoase(2007) .In acesti ani s-a autovindecat definitiv si se bucura de o stare de sanatate deplina.


Avantajele Noii Medicini Germanice se adreseaza,atat persoanelor sanatoase, cat si celor care au boli mai mult sau mai putin grave si sunt inestimabile prin faptul ca nu exista termeni de comparaţie cu nici o alta intelegere sau terapie.

Noua Medicina Germanica


Cum să identifici conflictul, stadiul de boală și modalitatea de vindecare

La acest Seminar Intensiv de de Medicină Germanică vei invata:

• Cum sa faci diferenta dintre un soc conflictual biologic si un conflict psihologic
• Sa identifici fazele de boala oricand si la oricine si sa anulezi frica de boala si de moarte
• Sa depistezi legatura Creier-Microbi_Simptome
• Sa intelegi sensul Biologic al Bolilor/Simptomelor in functie de localizarea lor la nivelul corpului
• Sa intelegi cum este REVERSIBIL orice process patologic din corpul nostru
• Sa aplici tehnici de Eliberare Emotionala
• Sa intelegi ce este o foita embrionara cu organele derivate din ea si partea de creier care o coordoneaza si cu toate conflictele ce tin de ea ;vom parcurge in particular diversele parti de organe derivate din endoderm, cea mai veche parte in dezvoltarea embriologica;
• Sa intelegi localizarea tutror conflictelor multiple asociate in aceasta parte a creierului vechi, adica sindroamele (sindrom=asocierea FazeiVindecare a unui conflict de organ cu FazaActiva a conflictului existential, localizat in trunchiul cerebral si care afecteaza tubi colectori renali cu retentie mare de apa), ce pot pune viata in pericol si cum sa prevenim sau sa tratam aceasta problema majora si urgenta


EPIGENETICA de dr. Bruce Lipton
• Sa constientizam , chiar instantaneu la curs, cum perceptiile noastre modifica citirea genelor din mostenirea noastra genetica si cum adaptarea la mediu poate duce la mutatii spontane,

TEHNICI de ELIBERARE EMOTIONALA


EFT este o metoda care indeparteaza inversia psihologica, legata de castigurile secundare pe care le mentinem prin obiceiurile noastre si stimuleaza capetele celor 12 MERIDIANE principale .
Unde se aplica:

• panica/anxietate, frici/fobii, depresie, furie, dependente (dulciuri, gusturi, alcool, cafea, tigari, droguri etc), ADHD, traume, abuzuri (fizice, emotionale), sindrom de oboseala cronica, stres, insomnie, probleme de vedere, slabire, dureri (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc), alergii, lupus, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale, probleme urinare etc
Ca să poţi participa gratuit la sesiunea I a conferinţei înscrie-te acum !

Aceste Conferinte si seminarii sustinute de dr Crina Veres sunt de o valoare unica in România ,prin care vi se prezintă informaţii clare, în limbaj comun despre autovindecarea cancerului si a oricarei boli, iar Crina va raspunde pe tot parcursul conferintei si seminarului intensiv la INTREBARI LEGATE de ORICE BOALA despre care doriti sa aflati posibilitati de (AUTO)VINDECARE.

Exista posibilitatea programari unor sesiuni private ,in care dr Crina Veres poate consilia persoanele interesate sa acceseze in cel mai benefic si noninvaziv mod vindecare propriei fiinte.Contributia pentru sedinta PRIVATA este de 250 ron /ora.Despre activitatea dr. Crinei Veres puteti vedea blogul personal:

http://www.autovindecarea.blogspot.ro/


Deloc întâmplător, ideile şi experienţele doamnei dr Crina Veres, iniţiata in Noua Medicina Germanica a lui Hamer au o foarte mare cautare si sunt recunoscute din ce in ce mai multi oameni care inteleg ca orice boala este vindecabila si este vindecabila prin miracolul declansat la nivelul interior al fiintei.

Un serial de emisiuni realizate de Cristian Muresanu , realizator de emisiuni stiintifice de exceptie , in care dr Crina Veres este invitata speciala,vedeti aici :

http://www.youtube.com/watch?v=ms_n8pfXlJY


Locaţia : IASI, Cladirea Fibresin (baza 3, in diagonala cu Carrefour, peste sensul giratoriu)

Data : Vineri 8 Martie 2013
Orele Conferinta SESIUNEA Promo ,orele 14:00 -15:00 ,PARTICIPARE GRATUITA
Conferinta SESIUNEA II,orele 16:00-18:00

Data : Sambata-duminica 9-10 Martie 2013
Orele Seminar intensiv de Noua Medicina Germanica 9:30_18:00 in ambele zile

Contributia la seminarul intensiv de 2 zile este de 350 ron pentru plata pana la 4 martie 2013 sau 400 ron pentru plata intre 4 si 8 martie.

CEI CARE AU PARTICIPAT LA SESIUNEA A II A A CONFERINTEI SI PARTICIPA SI LA SEMINARUL INTENSIV, BENEFICIAZA DE REDUCERE.
DETALII LA EVENIMENT.


Vă aşteptăm acum! Nu putem prevedea locurile disponibile. Intrarea se face pe bază de înregistrare prealabilă prin e-mail sau telefon.Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie energetica si parapsihologie

Inscrie-te acum genoveva.salvaras@gmail.com sau la
telefon 0726 580 568 Genoveva Salvaras.Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/140038182823789/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2138

Eveniment postat de organizator

conferintespirituale

Adaugat in urma cu 4086 zile, 16 Feb. 2013

Adaugat de genovevasalvaras

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .