poze plan it

Plan IT

Iasi , Iasi. Joi 29 Octombrie 2009 08:30
Hotel Unirea

Categorii: Conferinte si Seminarii

Plan IT! - Atelier de strategie si planificare în afaceri pentru IMM-uri

Înregistrare - Speakeri - Program - Parteneri

Cum se construieste o strategie de succes pentru a depasi criza economica?
Care sunt pasii în realizarea unui plan de afaceri?
Ce instrumente ai la dispozitie pentru implementarea lor?

Te asteptam la "Plan IT! - Atelier de strategie si planificare pentru întreprinderile mici si mijlocii", organizat de Fundatia Post Privatizare si Underclick.ro, sa aflam împreuna cu consultanti de top raspunsurile la aceste întrebari!
Evenimentul va avea loc în data de 29 octombrie, la Iasi (Hotel Unirea). Participarea este gratuita, în baza formularului de înregistrare.

Anul 2009 a reorganizat prioritatile antreprenorilor în ceea ce priveste modul în care îsi conduc companiile. Înainte de a ne gândi la dezvoltare, acum ne gândim la modalitati de a depasi criza economica actuala cu cât mai putine repercusiuni pe toate planurile, iar aceste modalitati presupun planificare, strategie si un mod coerent de a organiza activitatea pe termen lung. Trebuie sa stii cum se realizeaza acestea, dar si unele din instrumentele pe care le ai la dispozitie.

Nu spunem ca este usor, mai ales în aceasta perioada, dar planificarea strategica este esentiala acum - noi îti oferim ocazia sa afli cum chiar de la cei care solutioneaza zi de zi probleme similare!

Invitatul special al evenimentului este Filipe Carrera, renumit trainer si consultant international, care va sustine o sesiune intitulata "The Art of Networking - Beating the Crisis". Expert în e-business, e-learning si marketing, Filipe Carrera este autorul uneia dintre cele mai citite carti despre marketing în mediul online: "Marketing Digital na versăo 2.0 - O que năo pode ignorar" (Marketingul Digital în era web 2.0 - Ceea ce nu putem ignora", publicata de editura Sílabo în anul 2009). De asemenea, Filipe Carrera a fost numit cel mai bun trainer din lume de catre organizatia Junior Chamber International si este colaborator permanent al cotidianului românesc de business "Business Standard".

Expertiza internationala a lui Filipe Carrera va fi consolidata de prezenta unor consultanti cu experienta bogata pe piata locala, astfel: Péter Barta, Director Executiv al Fundatiei Post Privatizare, Claudiu Gamulescu, Consultant si General Manager al Underclick.ro, Gabriel "Krumel" Curcudel, Fondator Advert Point si Co-fondator oamenidinonline.ro, Narcisa Mocanu, Regional Partner Account Manager, Microsoft EUGA si Aurelia Munteanu, Consultant, Bergmann Consult.

"Plan IT! Atelier de strategie si planificare în afaceri pentru IMM-uri" este organizat de Fundatia Post Privatizare si Underclick.ro, cu sprijinul JCI Iasi, Congresul National JCI România, Banca Transilvania, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si al partenerilor media: portalul pentru IMM-uri esimplu.ro, Business Standard, ziaruldeiasi.ro. De asemenea, conferinta este sustinuta de 360city.ro, afaceri.ro, iasinet.ro, firme.ro, plandeafacere.ro, managementul-proiectelor.ro, asigurari.ro, cursul.ro, finantare.ro si oamenidinonline.ro.

Despre Fundatia Post Privatizare (FPP)

Fundatia Post-Privatizare (FPP) - este o institutie administrata în comun de Comisia Europeana si Guvernul României, institutie constituita ca persoana juridica româna, apolitica si non-profit, având ca scop sustinerea întreprinderilor mici si mijlocii cu capital majoritar privat din România. Din martie 2009, Fundatia Post Privatizare a fost desemnata unul din cei doi fondatori ai Fondului Român de Contragarantare, alaturi de Ministerul Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri.

Despre Underclick.ro

Underclick.ro - este o institutie privata si brandul sub care actioneaza mai multe companii care furnizeaza consultanta în management, marketing, comunicare online, comert electronic si dezvoltare durabila a afacerilor prin Internet. În ultimii 5 ani, a rulat peste 200 de clienti privati, IMM si corporate, a atras peste 300 de oameni în programe de pregatire în afaceri online si a organizat numeroase evenimente pentru promovarea mediului online.

SPEAKERI

Filipe Carrera - Trainer si speaker international (Portugalia)
Péter Barta - Director Executiv, Fundatia Post Privatizare
Claudiu Gamulescu - General Manager, Underclick.ro
Gabriel "Krumel" Curcudel- Fondator Advert Point si Co-fondator oamenidinonline.ro
Narcisa Mocanu - Regional Partner Account Manager, Microsoft EUGA
Aurelia Munteanu - Consultant, Bergmann Consult

PROGRAM

8:30 - 9:00 - Înregistrarea participantilor
9:00 - 11:00 - Workshop: The Art of Networking: Beating the Crisis
Filipe Carrera - Trainer si speaker international (Portugalia)
11:00 - 11:15 - Pauza de cafea
11:15 - 11:45 - Arhitectura managementului de proiecte web
Claudiu Gamulescu - General Manager, Underclick.ro
11:45 - 12:15 - Planificarea afacerilor online
Gabriel "Krumel" Curcudel - Fondator Advert Point si Co-fondator oamenidinonline.ro
12:15 - 12:30 - Esimplu.ro - instrument de planificare în afaceri
Péter Barta - Director Executiv, Fundatia Post Privatizare
12:30 - 12:45 - Microsoft EUGA - consiliere online pentru accesarea fondurilor structurale
Narcisa Mocanu - Regional Partner Account Manager, Microsoft EUGA
12:45 -13:15 - Finantarea nerambursabila - o solutie pentru strategia de dezvoltare a afacerii
Aurelia Munteanu - Consultant, Bergmann Consult
13:15 - 14:15 Prânz si networking

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1488
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5261 zile, 23 Oct. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .