poze  pr tea de iasi editia a ii a

PR Tea de Iasi, editia a II a

Iasi , Iasi. Miercuri 9 Decembrie 2009 19:00
Carturesti | Iulius Mall

Categorii: Conferinte si Seminarii

Data: 9.12.2009 - ora 19:00

PRIME Iasi, filiala a Asociatiei Europene a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza pe data de 9 decembrie 2009 a doua editie a evenimentului PR Tea de Iasi. Acesta va avea loc în libraria Carturesti din incinta Iulius Mall, între orele 19.00 si 20.30, si se adreseaza atât studentilor si masteranzilor de la Comunicare si Relatii Publice din Iasi, cât ?i celor din domenii conexe.

Ajuns deja la a XVI-a editie în Bucuresti, organizat de PRIME România, PR Tea apare în Iasi pentru crearea unei legaturi mai bine conturate între studenti, mediul business si specialistii din aceasta arie a Comunicarii. Evenimentul este o întâlnire de discutii pe diferite teme din domeniu, într-o atmosfera informala.

Invitatii celei de-a doua editii a PR Tea de Iasi, Ovidiu Chitovanu, Executive Director FRONT PAGE Communication si Geo Diaconescu, organizator independent de evenimente, le vor vorbi studentilor despre "PR KIT-ul organizarii de eveniment". Aceasta tema este necesara pentru a evidentia atât importanta teoriei, cât si utilitatea experientei în domeniu pentru practicienii în Comunicare, Relatii Publice, Publicitate.
PR Tea de Iasi este un eveniment realizat cu sprijinul Carturesti, Ministerul Tineretului si Sportului si cu ajutorul Ziarul de Iasi, Kiss FM, 360city.ro, altiasi.ro, iasi4u.ro, apPRentice.ro si iqads.ro.

Studentii sunt asteptati sa completeze formularul de înscriere de pe www.primeiasi.ro/prtea si sa-l trimita pe adresa prteadeiasi@primeiasi.ro între 1- 5 decembrie 2009.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME România. PRIME România este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la R
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 515
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4747 zile, 09 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .