poze workshop de cunoa tere experimentala marca points of you romania

Workshop de cunoaștere experimentală marca Points of You™ România

Iasi , Iasi. Marţi 29 Martie 2016 18:00 - Marţi 29 Martie 2016

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Workshop-ul de cunoaștere experimentală care va avea loc pe 29 martie, la Iași, vă invită să accesați o experiență inedită și să priviți cele mai importante momente din viața personală din perspective diferite cu scopul de a anula tiparele de gândire existente și se a găsi noi oportunități de dezvoltare personală și profesională. Pe parcursul celor 2 ore vă veți relaxa, veți asculta muzică și veți avea posibilitatea de a decodifica provocările cu care vă confruntați și veți identifica perspective noi și inedite, care să vă aducă soluții creative și utile.

Evenimentul se adesează trainerilor, profesioniștilor din resurse umane, psihologilor, terapeuților, managerilor, profesorilor etc. și reprezintă o resursă inovatoare în facilitarea workshop-urilor, team building-urilor, sesiunilor de dezvoltare a echipelor sau ședințelor unul la unul sau de grup, fie doar ca un funny ice-breaker sau ca instrument în terapia post-traumatică. În egală măsură, oricare persoană interesată de propria dezvoltare personală este invitată să cunoască beneficiile metodei Points of You™.

Facilitatorul workshop-ului este Oana Niculae – coach, trainter internațional și country leader Points of You™, consultant în igiena comunicării, a gestionării emoțiilor, a comunicării relaționale și practician al metodei Silva și Thetahealing.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Vă invităm să vă înscrieți aici: goo.gl/4VF0Rf, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Completați formularul de înscriere și hai să ne cunoaștem!

Mai multe detalii: http://www.points-of-you.ro/programe/workshop-%C3%AEnt%C3%A2lnire-experimental%C4%83.html

Comenteaza pe Facebook
cyrano propaganda

Adaugat in urma cu 2941 zile, 10 Mar. 2016

Adaugat de cyranopropaganda

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .