poze zilele facultatii de bioinginerie medicala

Zilele Facultăţii de Bioinginerie Medicală

Iasi , Iasi. Joi 20 Mai 2010 10:00 - Duminică 23 Mai 2010
Facultatea de Bioinginerie Medicala

Categorii: Conferinte si Seminarii

Simpozion National

Asociaţia Studenţilor Bioingineri Iaşi organizează în perioada 17 - 23 mai 2010 evenimentul „Zilele Facultăţii de Bioinginerie Medicală”.

Acest proiect se adresează tuturor studenţilor şi profesorilor din cadrul Facultăţii cu scopul de a pune în evidenţă calitatea de membru activ al acestei instituţii şi de a oferi tinerilor un cadru de afirmare în domeniul cercetării ştiinţifice, în cadrul „Simpozionului Naţional de Bioinginer Medicală pentru studenţi şi tineri cercetători – ediţia a XIII-a”.


Programul va începe luni, 17 mai, orele 17:30 cu discursul de deschidere. Seara va continua cu o expoziție de “handmade-uri” realizate de studenții facultății cu tema ‘’Bioingineria din mâinile tale”. Aceasta se va încheia cu premierea celei mai bune lucrări.

Marţi, 18 mai, va fi o zi dedicată activităților sportive (tenis de masă, fotbal, şah, badminton) între studenţi şi profesori.

Evenimentele vor continua miercuri, 19 mai, prin concursul “Biosearch” realizat în laboratoarele şi sălile facultăţii, ce va consta în testarea cunoştinţelor medicale ale participanţilor. Concursul se va desfăşura pe principiul „rezolvă proba, obține indiciul şi mergi mai departe”.

În perioada următoare (20-23 mai) va avea loc „Simpozionul Naţional de Bioinginerie Medicală pentru studenţi şi tineri cercetători – ediţia a XIII-a”, după următorul program:

Joi, 20 mai, se vor face înscrierile participanţilor și va avea loc discursul de deschidere al acestui eveniment, după care vor urma: cocktail şi aniversarea unui an de apariția primului număr al revistei. Ne propunem ca în această ediție a Simpozionului să avem un invitat de importanță națională. Ziua se va încheia cu o seară de socializare și un concert de muzică folk.


Vineri, 21 mai, se vor desfăşura trei workshop-uri pe temele: Studentii Erasmus, Workshop Psihologic si Workshop de Orientare Profesionala. La ora 21:30 va începe seara de socializare.


Sâmbătă, 22 mai, vor fi prezentate lucrările participanţilor.
Duminică, 23 mai, va avea loc premierea lucrărilor şi închiderea Simpozionului și Zilele Facultății de Bioinginerie Medicală.


Acest eveniment este organizat pentru studenţii Facultăţii de Bioinginerie Medicala dar şi pentru studenţii din orice altă facultate şi tinerii cercetători care lucrează în domenii conexe.

*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1484
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5063 zile, 18 Mai. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .