poze expo animalpark

Expo AnimalPARK

Iasi , Iasi. Vineri 11 Mai 2012 10:00 - Duminică 13 Mai 2012
sos. Pacurari, Era Shopping PARK

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Numar min/max participanti: 20/30

Expoziție cu vanzare de animale de companie si de curte

Compania ieseana B2B Agency si ERA Shopping PARK, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi organizeaza editia inaugurala a Expo AnimalPARK, prima expozitie de animale de companie si de curte.
Evenimentul va avea loc in perioada 11 – 13 mai 2012, in pavilionul expozitional amplasat in parcarea ERA Shopping PARK din sos. Pacurari.

Expo AnimalPARK reuneste pe parcursul a 3 zile firme specializate in nutritia, igiena si sanatatea animalelor de companie si de curte, institutii de invatamant din domeniu, specialisti, alaturi de cei mai importanti crescatori de animale.
Vizitatorii vor avea ocazia sa admire variate exemplare de CAINI, PISICI, IEPURI, HAMSTERI SI PORCI DE GUINEEA, FAZANI, STRUTI, PAUNI, PONEI, CAI DE RASA, dar si PASARI DE CURTE, PORUMBEI, PASARI EXOTICE, PESTI, REPTILE, TARANTULE, SCORPIONI.
Expozitia este CU VANZARE si va fi deschisa in intervalul orar 10.00 – 19.00, in fiecare din cele 3 zile. Accesul la expozitie se va face pe baza de bilet de intrare. Pretul unui bilet de intrare este de 4 LEI / persoana. Copii sub 7 ani beneficiaza de intrare GRATUITA, insotiti de 1 parinte. Pentru grupuri organizate de copii se percepe o taxa de intrare de 2 LEI/ copil.
Zilnic se va efectua o tombola, pe baza taloanelor primite la intrare. Premiul fiecarei zile este 1 BICICLETA.
In data de 12 mai 2012, tot in parcarea ERA Shopping PARK se va desfasura si Concursul Canin organizat de Asociatia Chinologica Metropolitana Iasi.

Mai multe detalii: http://www.animalpark.ro

Pret bilet: 4 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1061
Cuvinte cheie: Animale , Expozitie , companie , pet , Evenimente Iasi

Eveniment postat de organizator

b2b agency srl

Adaugat in urma cu 3855 zile, 09 Mai. 2012

Adaugat de stramius

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

  • Ai ceva de zis?

    .