poze arta i zborul imbinate la aeroportul ia i
poze arta i zborul imbinate la aeroportul ia i poze arta i zborul imbinate la aeroportul ia i

Arta și zborul îmbinate la Aeroportul Iași

Iasi , Iasi. Marţi 17 Decembrie 2013 17:00 - Miercuri 8 Ianuarie 2014
Strada Moara de Vant nr. 34

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Iasul devine in aceasta iarna gazda unui eveniment de traditie: Asociatia EchitArt, ca sustinator al artei - si-a propus sa transforme un cadru oficial intr-o galerie adevarata. In acest context, va anuntam ca, in perioada 16 decembrie 2013 - 8 ianuarie 2014 organizam, in Terminalul 2 al Aeroportului Iasi - o expozitie cu lucrari realizate in cadrul Taberei de pictura, desfasurata anul acesta, la Mosia Cai de Vis.

În calitate de promotor al artei și susținător al talentelor, Moșia Cai de Vis organizează în această iarnă, în perioada 16 decembrie 2013 – 8 ianuarie 2014, în Aeroportul Iași, expoziția lucrărilor realizate în cadrul taberei de pictură din acest an la moșie.

Organizată în fiecare an de Asociația EchitArt, tabăra de pictură oferă prilejul întâlnirii pictorilor cu pregătire tehnică temeinică, artiştilor masteranzi şi doctoranzilor, care abordează pictura în maniere distincte, transformând ambianța deosebită a moșiei într-un adevărat atelier de pictură.
Moşia Cai de Vis susţine promovarea artei româneşti şi de aceea, organizatorii, în parteneriat cu Generali, adaugă în tradiție un nou eveniment - vernisajul care face cunoscute toate lucrările elaborate în cadrul taberei. Picturile sunt expuse în Terminalul 2 al Aeroportului Iași, începând cu data de 16 decembrie. La începutul anului viitor acestea vor fi expuse în Cluj și în București.

“Fiind pentru prima dată în această tabără, am descoperit alături de prieteni împrejurimi de oextraordinară vastitate, atât din punct de vedere estetic, cât şi din punctul de vedere al motivului pictural. Păduri, dealuri, câmpii, lacuri sunt doar câteva elemente care se îmbină într-o perfectă armonie, creândacel întreg numit Moşia Cai de Vis, Vârful Câmpului.” (Filip Norbert, artist vizual)

Pentru mai multe detalii legate de taberele de pictură ne puteţi contacta la numărul de telefon 0755 400 131 (Vlad Iftime, administrator și coordonator al taberei de pictură la Moșia Cai de Vis) sau la adresa de email info@caidevis.ro.

Mai multe detalii: http://caidevis.ro/2013/12/aeroport-si-tablouri-in-culori/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 925
cai de vis

Adaugat in urma cu 3778 zile, 16 Dec. 2013

Adaugat de caidevis

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .