poze festivalul festudis

Festivalul Festudis

Iasi , Iasi. Marţi 14 Mai 2013 - Duminică 19 Mai 2013
Palas Mall

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

În acest an, Iulius Mall găzduieşte deschiderea oficială a celui mai important eveniment dedicat studenţilor ieşeni, iar ansamblul Palas va fi locul unde se vor desfăşura manifestările aparte din cadrul FESTUDIS.

Tinerii vor participa la un concert al trupei Alternosfera, ateliere tematice, spectacole de artă urbană, concurs de frumuseţe şi competiţie de talente.

Marţi, 14 mai 2013, de la ora 20.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe studenţii ieşeni în parcarea principală, acolo unde parada organizaţiilor universitare se va încheia cu un concert al formaţiei de rock Alternosfera, din Republica Moldova.

Miercuri, de la ora 19.00, la Café Blanc din Iulius Mall se celebrează frumuseţea studentelor din cadrul facultăţilor ieşene. Nouă domnişoare se vor întrece pentru câştigarea titlului de Miss FESTUDIS.

„Studenţii au talent!”, susţin organizatorii festivalului, iar tinerii îşi vor demonstra calităţile speciale în cadrul concursului organizat joi, de la ora 19.00, în pavilionul muzical din Parcul Palas. Competiţia va include momente de dans, muzică şi numeroase alte aptitudini artistice, garantând buna dispoziţie a participanţilor şi a publicului.

De joi până duminică, în intervalul orar 19.00 – 20.00, în grădina ansamblului din centrul oraşului, studenţii vor oferi multiple demonstraţii de artă urbană şi lecţii despre sănătate.

Evenimentele deosebite din cadrul FESTUDIS continuă şi în weekend. În pavilionul muzical din Parcul Palas se vor organiza ateliere Origami, iar duminică, de la ora 15.00, în piaţeta centrală din grădina ansamblului, studenţii ieşeni îşi vor demonstra perspicacitatea devenind pioni în cadrul unui joc de şah uman.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1232
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3424 zile, 14 Mai. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

  • Ai ceva de zis?

    .