poze festivalul piticul de ciocolata

FESTIVALUL „PITICUL DE CIOCOLATĂ”

Iasi , Iasi. Marţi 28 Mai 2013 - Sâmbătă 1 Iunie 2013
Iulius Mall

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Peste 1.500 de copii, cu vârsta între 4 şi 7 ani - preşcolari de la grădiniţe ieşene şi din ţară - se vor întrece în muzică şi dans, la IULIUS MALL, în cadrul Festivalului „Piticul de ciocolată”.

Evenimentul, ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, debutează marţi, 28 mai 2013, la ora 10.00, la parterul mall-ului, în zona Carrefour Market. În prima zi, cei mici vor demonstra audienţei - părinţi, bunici şi educatori - că stăpânesc mişcările de dans, în cadrul secţiunii de Artă Coregrafică. Festivalul va continua miercuri, 29 mai, de la aceaşi oră, cu proba de Artă Muzicală. Sâmbătă, pe 1 iunie, de ziua lor, cei mai talentaţi prichindei vor fi premiaţi şi aplaudaţi la scenă deschisă, în cadrul Galei Laureaţilor, programată la ora 13.00. Cei mici vor primi cadouri din partea Iulius Mall, iar marii câştigători vor fi răsplătiţi cu trofeele festivalului – delicioase torturi de ciocolată.

Tot sâmbătă, în parcarea laterală a mall-ului, de la ora 12.00, peste 100 de copii vor participa la o demonstraţie antrenantă de karate. În plus, pe 1 iunie, Iulius Mall va organiza o expoziţie cu fotografii din anii trecuţi de la Festivalul „Piticul de ciocolată”, precum şi sesiuni foto gratuite pentru părinţi şi copii.

Echipa de distracţie de la KidsLand Club va sărbatori Ziua Copilului cu multe concursuri şi premii, în compania mascotei ChiChi, de la ora 11.00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 971
Cuvinte cheie: Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2559 zile, 28 Mai. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .