poze tru noiz un eveniment cu muzica electronica

TRU NOIZ - Un eveniment cu muzica electronica

Iasi , Iasi. Sâmbătă 14 Mai 2011 22:00
Parcarea str. Grigore Ghica

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Tru Noiz. Tru Music. Tru Artists.

Tru Noiz ii prezinta pe Christian Prommer (pentru prima data in Romania), Snuff Crew, The Model si Vania.


Venit din Munich, Christian Prommer are un background de jazz si techno. De peste 20 de ani, el dezvolta un sound vizionar intre organic si electronic, iar in prezent lucreaza cu casa de discuri Compost din Munich si Gigolo, Berlin, ultimul release numindu-se The Barking Grizzle. Cele mai mari festivaluri mondiale l-au avut invitat: Sonar, Barcelona, 10 Days Festival din Ghent si celebrul Montreux Jazz Festival din Elvetia!


Snuff Crew au sound clasic de Chicago House, un label propriu si renumele de a face niste evolutii live garantate sa te faca sa urli. Labelul Snuff Tracks a foost fondat in 2010. Cu aparitii la cluburi de prim rang din lumea intreaga, precum Womb din Tokyo sau Panoramabar Berlin, duo-ul german promite un show foarte acid!


The Model ain’t for chillin’ – oricine a avut ocazia sa-l prinda la un show live poate atesta acest lucru. Cu gig-uri in Sankt Petersburg, Viena, Berlin, Roma sau Clermont-Ferrand in ultimul an, precum si deschiderea unor evenimente de prim rang ce i-au avut head-lineri pe Sven Vaeth, DJ Hell, Tiga si Moderat, The Model este un show-man total.


Vania este unul dintre acei DJ care au background-ul si experienta necesare de a insufleti orice petrecere de club sau festival. Este si printre putinii care au mixat in fata a zeci de mii de oameni cu o naturalete si creativitate care l-au ajutat sa devina un DJ must-hear.

Comenteaza pe Facebook
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 4754 zile, 20 Apr. 2011

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .