poze spectacolul 3d poveste de craciun la iasi

Spectacolul 3D " Poveste de Craciun" la Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 13 Decembrie 2013 - Marţi 24 Decembrie 2013

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

"POVESTE DE CRACIUN” – show 3D exceptional pe Palatul Culturii, oferit de Palas Mall

În luna decembrie, emblematicul Palat al Culturii va fi piesa centrală a unui eveniment în premieră în nord-estul ţării, oferit de ansamblul urbanistic Palas Iaşi. Cea mai cosmopolită destinaţie de timp liber le va dărui vizitatorilor o impresionantă proiecţie 3D animată, denumită „Poveste de Crăciun”.
În perioada 13 – 24 decembrie 2013, un show 3D de sunet şi culoare va rula pe faţada sudică a Palatului Culturii, publicul având, astfel, posibilitatea de a admira un spectacol similar celor din metropole precum New York sau Melbourne. Proiecţia 3D îi va încânta pe toţi cei aflaţi în parcul Palas cu o poveste de sărbători. Specialiştii germani care asigură proiecţia au îmbinat structura deosebită a Palatului Culturii cu animaţia video 3D şi cu jocurile de lumini. Moş Crăciun, spiriduşi, reni, fulgi de nea, ferestre care se închid sau se deschid şi elemente arhitecturale ale clădirii vor crea un joc aparte, la dimensiuni care vor surprinde.
Experienţa publicului va fi deosebit de intensă datorită tehnologiilor de ultimă generaţie folosite. Patru proiectoare HD 3D vor asigura imagini de înaltă rezoluţie, iar sistemul de sunet surround va crea senzaţia unui veritabil concert în aer liber. Proiecţia 3D de Crăciun oferită de Palas va fi şi una dintre cele mai mari din ţară, derulându-se pe o suprafaţă de 1.650 mp, cu o lungime de 11o m şi o înălţime de 15 m, din faţada sudică a Palatului Culturii.
Show-ul 3D a fost realizat de o companie germană cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul iluminatului arhitectural. Tehnologia şi proiectele dezvoltate au ajuns în numeroase ţări, precum Japonia, Brazilia, Portugalia, Italia, Elveţia şi Rusia.

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3781 zile, 21 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .