poze iasi fringe festival 2013

Iasi Fringe Festival 2013

Iasi , Iasi. Vineri 14 Iunie 2013 - Miercuri 19 Iunie 2013

Categorii: Festivaluri

In perioada 14-19 iunie 2013 la Iasi va avea loc Festivalul Iasi Fringe Festival

Conceptul fringe a fost inaugurat in 1948 cand la Edinburgh International Festival din acel an au putut sa participe si trupe mici de teatru alternativ . Aceea a fost scanteia care a dus la nasterea Fringe Festivalurilor in foarte multe orase de pe tot globul. A venit randul Iasului care va avea un astfel de festival intre 14-19 iunie. Spatiie publice si cafenele vor deveni scene ale Iasi Fringe Festivalului.

In acest moment se cauta piese de teatru puse deja in scena. Pentru a inscrie o piesa de teatru in competiția Iasi Fringe Festival trebuie sa completezi pana pe 1 iunie formularul de aplicare, insotit de o inregistrare video, cat mai relevanta pentru piesa ta. În cateva zile vei primi raspuns, in cazul in care vei fi selectat, vei primi toate informatiile necesare ulterior.

Pentru întreaga perioadă a festivalului, artistii selectati in competitie vor beneficia de cazare la unul dintre hotelurile partenere si de tichete pentru masa, iar transportul spre si din spre Iasi este asigurat în baza unui plafon stabilit anterior.

Mai multe detalii: http://dordeduca.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1329
popadriana

Adaugat in urma cu 3545 zile, 27 Mai. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .