poze  mariuca mihailescu va prezenta festivalul romania autentica

Mariuca Mihailescu va prezenta festivalul Romania Autentica

Iasi , Iasi. Sâmbătă 24 Iunie 2017 10:00 - Sâmbătă 24 Iunie 2017
Palatul Culturii, Iasi

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 100/10000

Festivalul "RomanIA Autentica" va avea loc de Sanziene la Iasi si Targu Jiu! Pe 24 iunie, acasa la Creanga si la Brancusi, romanii sunt asteptati sa sarbatoreasca ziua iei. Cea de a doua editie a festivalului isi propune sa adune peste 10.000 de oameni imbracati in straie populare.

Festivalul are ca principal obiectiv promovarea traditiilor si mestesugurilor romanesti si a frumusetii meleagurilor romanesti. Vom vibra cu totii pe ritmurile celor mai frumoase melodii de inspiratie traditionala, cinstind frumusetea portului nostru popular.

Evenimentul va fi prezentat de Mariuca Mihailescu, jurnalist la televiziunea publica. Daca anul trecut a prezentat evenimentul alaturi de Valentin Sanfira, la Hobita, acasa la Brancusi, anul acesta Mariuca celebreaza sarbatoarea iei, chiar acasa, la Iasi.

La eveniment vor lua parte o serie de artisti consacrati, spectacolul fiind difuzat de TVR. Pe scena vor urca: Laura Lavric, Vasilica Tataru, Sofia Vicoveanca, artistii ieseni Asociatia Doina Iasului, Stefan Pintilie, Sabina Ursache, Constantin Bahrin, Beatrice Duca, Stefan Deaconita, Maria Salaru, Orchestra Lautarii & Nicolae Botgros si Ion Paladi si multi altii.

Participantii vor putea sa incerce cele mai frumoase mestesuguri romanesti: olarit, sculptat, tors lana sau cusut semne populare. Frumusetea portului va putea fi admirata intr-o parada a costumului traditional pe traseul Palatul Roznovanu - Palatul Culturii.

Evenimentul RomanIA Autentica este organizat de catre Asociatia Nationala a Antreprenorilor, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Gorj, Primaria Targu Jiu, Primaria si Consiliul local Pestisani si Flori de IE.

Ia-ti IA cu tine si vino la cel mai mare festival autentic romanesc!

Mai multe detalii: http://romaniaautentica.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 702
mihaela udrea

Adaugat in urma cu 976 zile, 19 Iun. 2017

Adaugat de miki_udrea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 75

Alte Evenimente din Iasi
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Iasi, Iasi. Duminică 1 Martie 2020
the motans

The Motans

Iasi, Iasi. Vineri 28 Februarie 2020
teatru bani din cer

Teatru: Bani din cer

Iasi, Iasi. Luni 24 Februarie 2020
spectacol copii frozen regatul inghetat

Spectacol copii: Frozen Regatul Inghetat

Iasi, Iasi. Sâmbătă 29 Februarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .