poze maninca alaturi de un copil

Maninca alaturi de un copil

Iasi , Iasi. Vineri 28 August 2009 20:00
Restaurant Agatha

Categorii: Inaugurari , Alte Evenimente

Tip: Diverse Organizator: Restaurant Agatha in colaborare cu Centrul de Plasament Tatarasi

Restaurantul Agatha, in parteneriat cu Centrul de Plasament Tatarasi, organizeaza campania sociala "Mananca alaturi de un copil". Campania isi propune sa puna fata in fata o personalitate din Municipiul Iasi si un copil de la Centrul de Plasament din Tatarasi. Prin intermediul campaniei se doreste socializarea acestora si impulsionarea lor, determinandu-i sa invete si sa nu-si piarda sperantele.


Campania va dura 2 luni, lansarea va avea loc miercuri, 12 august ora 20.00, prin intermediul unei emisiuni televizate ce va avea loc la Restaurantul Agatha. Numerosi avocati, notari, medici si oameni politici vor lua masa alaturi de un copil nevoias, iar 10% din valoarea consumatiei va fi directionata catre Centrul de Plasament.


Invitatii din cadrul emisiunii, realizate de catre TV BIT vor fi: Directorul de la Palatul Copiilor, profesor Catalin Damian, conf.univ. Dorin Popa, pictor Sanda Nafornita, politicianul Petru Movila si un reprezentat al Directiei pentru Protectia Copiilor.
Va asteptam miercuri, 12 august ora 20.00, pentru mai multe detalii in incita Restaurantului Agatha situat pe strada Iarmaroc numarul 30.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 915
Cuvinte cheie: Concurs , copil , masa , restaurant , sprijin , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4409 zile, 26 Aug. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .