poze competitia cel mai regizor devorator

Competitia “Cel mai regizor devorator"

Iasi , Iasi. Luni 11 Octombrie 2010 09:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Si nu orice fel de regizori, ci adevarati creatori de filme de publicitate!

MSA Events impreuna cu AXN transforma devoratorii in regizori! Acum, pasionatii de publicitate, devoratorii celei de-a 30-a editii NDP, Editie Festiva, au sansa unica de a deveni regizori!
In intervalul 23 august – 11 decembrie 2010, competitia “Cel mai regizor devorator - Premiile filmului de publicitate DevoratOscar" isi propune sa adauge la stralucitoarele productii reunite de Jean-Marie Boursicot un set de clipuri dedicate partenerului oficial din acest an, AXN. Universul AXN este definit de sloganul Quality entertainment with an edge. Propulsat de Sony Pictures Entertainment, AXN inspira, emotioneaza, transcende limitele si ofera unui public tanar, inteligent, coordonatele televiziunii de calitate.

Adevarate scurt-metraje filmate de catre devoratori, filmele vor fi postate pe o platforma online, si vor fi evaluate de un juriu competent si de utilizatorii inregistrati pe site-ul NDP 2010. Competitia se adreseaza tuturor pasionatilor de publicitate, televiziune si tehnologii mobile si online. Filmele realizate cu orice tip de aparatura dotata cu camera foto/video vor fi postate pe platforma video online de la adresa:

www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-2010/concurs/upload-video.html





Premiile se vor acorda pentru fiecare dintre orasele participante, avand 5 pachete de premiere dedicate oraselor participante: Iasi, Brasov, Timisoara, Sibiu si Cluj-Napoca. Fiecare pachet de premiere va consta in marele premiu (“DevoratOscar”) si trei premii speciale: Cel mai votat spot, Cel mai tanar “regizor” si Premiul special al juriului. Premiul cel mare consta intr-o camera Sony MHS-PM5KL - Bloggie, iar premiile speciale vor fi alcatuite din pachete de materiale promotionale, diplome si trofee.

MSA Events si AXN asteapta cu interes spoturile devoratorilor, cu chef de jurizat!
Motor! Fii cel mai regizor devorator!


MSA Events si AXN anunţă concursul Cel mai regizor devorator - Premiile filmului de publicitate DevoratOscar

Un aspect extrem de important al celei de-a 30-editii este interactivitatea, evenimentul fiind axat pe implicarea fanilor publicitatii in spectacolul insusi. Se va realiza o platforma video online unde se vor putea posta clipuri realizate de catre iubitorii publicitatii, dedicate brandurilor partenerilor editiei din acest an. Adevarate scurt-metraje filmate cu camera telefonului mobil, spoturile Devoratorilor vor fi parte a proiectiei din cadrul Noptii, iar cele mai reusite vor primi premii consistente in bani si produse din partea partenerilor. Platforma video online va deveni o cinemateca in sine, o colectie deosebita realizata de devoratorii insisi!

Interesul crescut al publicului tanar pentru aplicatiile video online, tehnologie hi-fi care este integrata in telefoanele mobile de ultima generatie este o garantie a atragerii unui numar semnificativ de „regizori” de clipuri publicitare. Publicul va simti ca este o parte activa a show-ului, filmele premiate vor fi proiectate in cadrul Editiei Festive, se vor primi premii si statuete „Devoratoscar”.

*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 749
Cuvinte cheie: 2010 , competitie , Evenimente Iasi
sandu

Adaugat in urma cu 4963 zile, 27 Aug. 2010

Adaugat de Unika

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1081

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .