poze  esti gata sa pleci la roma moldova mall

Esti gata sa pleci la Roma! Moldova Mall

Iasi , Iasi. Duminică 15 August 2010 10:00
Moldova Mall

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Esti gata sa pleci la Roma!


Sejur la Roma, retro-scuter Vespa, mii se premii instant sunt atractile din aceasta vara lansate de Moldova Mall in campania “Esti gata sa pleci la Roma!”.
In perioasa 31 iulie – 15 august Moldova Mall desfasoara campania “Esti gata sa pleci la Roma!”. Participantii au sansa de a castiga un scuter Vespa sau un sejur la Roma la extragerea ce va avea loc in data de 16 august. Pentru a participa la aceasta campanie clientii centrului comercial trebuie sa cumpere de minim 50 lei si sa se prezinte cu bonul la centrul de informatii.

Sejur la Roma
Castigatorul vacantei la Roma va petrece de 3 zile de vis impreuna cu persoana iubita intr-unul dintre cele mai bogate orase din punct de vedere turistic, cultural si istoric ale Italiei. Vaticanul, Fontana di Trevi, Pantheonul, Columna lui Traian, sunt doar o parte din atractiile pe care le ofera Roma. Centrul istoric al orasului este dominat de traditionalele „sapte coline ale Romei”: colinele Capitoliu, Palatin, Viminal, Quirinal, Esquilin, Celian și Aventin. O vacanta superba, intr-un oras modern si cosmopolit.

Scuterul Vespa
In sedinţe foto, filme si pe platourile de filmare, Vespa a fost o „companioana de calatorie” pentru nume ca si Milla Jovovich, Marcello Mastroianni, John Wayne, Henry Fonda, Jean-Paul Belmondo, Antonio Banderas, Matt Damon, Gerard Depardieu, Jude Law, Nicole Kidman si Owen Wilson si multi altii.
Audrey Hepburn si Gregory Peck in “Vacanţa la Roma” au fost primii dintr-o lunga serie de actori de renume international care au fost vazuti pe un scuter Vespa. Scuterul va fi expus la parterul centrului comercial incepand cu 31 iulie pe toata durata campaniei.

Mii de premii instant, iar in weekend vouchere de cumparaturi
Zilnic, primii participantii la campanie vor castiga premii instant, iar in weekend se vor bucura de vouchere de cumparaturi in valoare de 30 lei, ochelari si insigne retro. Voucherele de cumparaturi sunt oferite de: Ani’s, Diverta, Domo, Hestia Elite, In Tempo, Inedit, Jolidon, KFC, Leonardo, Louise, Lynne, Madi, Sensiblu, Sevda si Sofiaman.

Sursa: www.moldovamall.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 445
Cuvinte cheie: promotie , vacanta , 2010 , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3490 zile, 06 Aug. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Iasi, Iasi. Duminică 1 Martie 2020
the motans

The Motans

Iasi, Iasi. Vineri 28 Februarie 2020
spectacol copii frozen regatul inghetat

Spectacol copii: Frozen Regatul Inghetat

Iasi, Iasi. Sâmbătă 29 Februarie 2020
concert mahala rai banda

Concert Mahala Rai Banda

Iasi, Iasi. Luni 6 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .