poze stagiul de formare calificare animatori si perfectionare instructori sportul pentru toti

Stagiul de formare, calificare animatori si perfectionare instructori Sportul pentru Toti"

Iasi , Iasi. Joi 24 Septembrie 2009 10:00
DSJ Iasi

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

In perioada 20 - 25 septembrie 2009 are loc "Stagiul de formare, calificare animatori si perfectionare instructori Sportul pentru Toti", organizat la nivel judetean de catre Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti, Directia pentru Sport a Judetului Iasi si Federatia Romana Sportul pentru Toti.

Stagiul de formare inregistreaza 35 de participanti din Iasi si din comunele Aroneanu, Ceplenita, Deleni, Dumesti, Erbiceni, Golaiesti, Gorban, Horlesti, Letcani, Miroslava, Mogosesti, Mosna, Raducaneni, Rediu, Scheia, Tomesti, Tibanesti, Tutora, Ungheni, Valea Lupului si Voinesti. La inscriere, acestia au indeplinit urmatoarele conditii: au recomandarea si avizul institutiei pe care o reprezinta, au varsta pana in 45 de ani, sunt absolventi de liceu, au preocupari in domeniul sportiv si sunt apti din punct de vedere medical. Directia pentru Sport a Judetului Iasi asigura paticipantilor cazare si masa, timp de 5 zile, la Hotel Sport.

Cele doua module ale stagiului de formare sunt intretinute de Ciprian Paraschiv - director coordonator DSJ Iasi, Alexandru Cisman - consilier DSJ Iasi, lect. dr. Cristian Mihail Rus (FEFS Iasi), medic Bogdan Dionisie (UMF Iasi), asist. drd. Gynetta Vanvu (UMF Iasi), Florin Peduchin - manager sala fitness, lect.drd. Liliana Radu - presedinte A.O.R., filiala Iasi si ec. Elena Moldovanu - responsabil compartiment financiar contabil DSJ Iasi.

"Acest stagiu de formare a fost organizat pentru dezvoltarea sportului, in perioada 2009 - 2012, la nivelul judetului Iasi, care necesita in primul rand resursa umana specializata in domeniul activitatilor sportive comunale. Participantii vor deprinde cunostinte practice dar si de teorie si metodica a sportului, de prevenire si combatere a violentei in sport, de organizare si functionare a asociatiilor sportive fara personalitate juridica, de terminologie sportiva si olimpica, de anatomie, de legislatie in sport, de fiziologie si prim ajutor, de metodologie financiara. Speram ca acest curs sa isi arate roadele in anii care vor urma." a declarat Ciprian Paraschiv, director coordonator DSJ Iasi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1266
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5328 zile, 23 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .