poze pe roti verzi

Pe roti verzi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 14 August 2010 10:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Clubul de Turism si Ecologie Turistor Iasi are placerea sa anunte a XI-a editie a Concursului ,,Pe Roti Verzi”.

Acest concurs este deschis oricarui amator de bicicleta, indiferent de varsta, sex sau pregatire fizica si are ca scop promovarea bicicletei, apropierea de natura si buna dispozitie.

In ziua de 14 august 2010 va avea loc proba de coborare in viteza (Downhill). Startul se afla langa drumul care duce la Schitul Tarata. Inscrierile au loc intre ora 9.30 si 10.00.

In ziua de 15 august 2010 va avea loc proba XC (Cross-Country)-un circuit de 5,8 km prin padure, repetat de cinci ori. Locul de start se afla langa Bariera DAF Bogonos (capatul drumului care duce de la Manastirea Barnova spre padure). Inscrierea intre ora 9.30 si 10.00.

In ambele zile startul este la ora 10.00, iar taxa de participare/zi este de 10 lei.

Portul castii de protecţie este obligatoriu. Pentru a participa la concurs minorii au nevoie de un acord parental scris. Participarea la concurs se face pe propria raspundere a concurentilor, iar prezentarea la ambele probe nu este obligatorie. Organizatorii nu sunt obligati să ofere asistenta tehnica participantilor la concurs.
In cadrul probei Downhill se premiaza primele trei locuri, indiferent de varsta sau sex. Proba de Cross-Country cuprinde trei categorii de premiere : Sub 23 de ani (loc I-III), 23-30 de ani (loc I-III), Peste 30 de ani (loc I-III). Categoria ,,Superfete”, care prevede jurizarea aparte a fetelor va fi omologata doar daca vor concura minim 3 reprezentante ale sexului frumos.

Sponsorii si partenerii nostri sunt Directia Silvica Iasi, Asociatia Judeteana ,,Sportul pentru Toti”, Aquamold Tranding S.R.L., RomaRoda Iasi (care promoveaza produsele Algida), Ziarul de Iasi, Radio Hit, IasiBike si www.inoras.ro.

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 475
Cuvinte cheie: Concurs , Sport , 2010 , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4438 zile, 10 Aug. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .