poze altex premiaza la iasi cei mai fideli clien i

ALTEX premiază la Iasi cei mai fideli clienți

Iasi , Iasi. Vineri 28 August 2015 16:00 - Marţi 8 Septembrie 2015

Categorii: Jocuri si Concursuri

ALTEX devine magazinul dorințelor împlinite și premiază cele mai inspirate povești cu două vouchere în valoare de o mie de euro fiecare

Pentru a marca redeschiderea magazinului ALTEX din Iasi, compania pregateste o campanie dedicata iesenilor prin care demonstreaza ca bucuria noilor achizitii este despre vise implinite. Astfel, incepand cu data de 28 august, toti iubitorii de tehnologie din Iasi sunt invitati sa se inscrie in campanie accesand link-ul http://promotii.altex.ro/inscriere/indeplineste-dorinta.

Astfel, la finalul campaniei, ce va fi pe data de 11.09, odata cu redeschiderea magazinului din incinta centrului comercial Iullius Mall Iasi, doi ieseni norocosi vor avea ocazia unica de a realiza cumparaturi in valoare de 1000 de euro, fiecare. Aceasta campanie are rolul de a demonstra angajamentul ALTEX de a le aduce clientilor sai bucuria cumparaturilor, precum si cea a descoperirii celor mai noi inovatii tehnologice.

Pentru redeschiderea magazinului ALTEX din Iullius Mall Iasi, ALTEX a pregatit o gama variata de produse, oferind peste 16.000 de produse tuturor celor curiosi sa descopere noutatile, fie pentru gamele de electrocasnice sau pe cele din domeniul gadget-urilor de ultima generație.

Magazinul ALTEX din Iullius Mall a fost deschis in urma cu 7 ani. De atunci a devenit, pentru ieseni un reper în retail-ul electro IT. Acest magazin a fost temporar inchis pentru a intra intr-un amplu proces de redesenare, pentru a oferi spectacolul tehnologiilor prin spatii generoase de demo si zone de divertisment inedite. Redeschiderea magazinului va avea loc pe data de 11.09, cand toti iesenii sunt invitati sa descopere surprizele oferite de companie.

Odata cu inaugurarea celui mai nou show room din Timisoara, ce a avut loc pe 11 iunie 2015, ALTEX Romania a ajuns la o retea de 75 de magazine. Liderul pietei de retail electro-IT a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 878
people

Adaugat in urma cu 3136 zile, 28 Aug. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .