poze concursul face a book confrunta te cu o carte

Concursul: Face a Book/ Confruntă-te cu o carte

Iasi , Iasi. Marţi 15 Septembrie 2009 14:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Participă, în perioada 28 iulie 2009 - 15 septembrie 2009, la concursul "Face a Book/ Confruntă-te cu o carte" .

Scrie o recenzie despre orice produs de pe site-ul www.libhumanitas.ro. Se premiază cea mai bună recenzie postată pe site şi cea mai bună recenzie scrisă pe blogul propriu cu câte un iPod nano, la pachet cu trei audiobook-uri în format mp3 (recenzia de pe blogul personal trebuie anunţată la adresa concurs@libhumanitas.ro, iar participantul are obligaţia de a posta coperta cărţii recenzate şi un link către pagina cărţii de pe site). Se acordă 20 de premii constând în audiobook-uri în format mp3 la alegere pentru cele mai multe şi interesante comentarii postate pe www.libhumanitas.ro.
Parteneri media:

- Feeder
- Radio Guerilla
- The Chronicle


1. Organizatorul campaniei:

Organizatorul concursului "Face a Book / Confruntă-te cu o carte" este S.C. Librăriile Humanitas S.A. cu sediul in Bucureşti, Piaţa Presei Libere, nr. 1, cod 013701, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J 40/9885/1993, cod fiscal RO4282788, cont IBAN RO63BRDE450SV51859854500, deschis la BRD MCC tel 021 408 83 66 şi fax 021 408 83 65, reprezentată de Maria Ioniţă, administrator.
Concursul se va derula sub imperiul prezentului regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii.

2. Durata concursului şi aria de desfăşurare:

Concursul "Face a Book / Confruntă-te cu o carte" se va desfăşura în perioada 28 iulie 2009 - 15 septembrie 2009, urmând a fi desfăşurat pe website-ul www.libhumanitas.ro.

3. Drept de participare:

La concursul "Face a Book / Confruntă-te cu o carte" are dreptul să participe orice persoană fizică, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie. Nu pot participa angajaţi ai Organizatorului, ai agenţiei de publicitate şi ai celorlalte companii implicate în această acţiune, precum şi rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimţită şi în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament.

Prin participarea la concurs se consideră că participanţii şi-au dat consimţământul pentru includerea datelor lor personale în baza de date de consumatori a www.libhumanitas.ro.

Dreptul de participare aparţine în exclusivitate expeditorului care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament.

4.Mecanismul concursului:

Pentru a participa la acest concurs, concurenţii trebuie să realizeze o recenzie sau să posteze un comentariu pentru oricare dintre produsele prezente pe site-ul www.libhumanitas.ro.

Recenzia va fi înscrisă în concurs în două modalităţi:

1. fie în chip automat prin postarea pe site-ul www.libhumanitas.ro a unei recenzii / unui comentariu
2. fie postarea unei recenzii pe blogul propriu, caz în care participantul trebuie să trimită un email pe adresa concurs@libhumanitas.ro până cel târziu pe 15 septembrie 2009. Emailul trebuie să includă nume, prenume, e-mail, număr de telefon, link-ul direct catre post-ul ce contine recenzia.

De asemenea participantul are obligaţia de a posta coperta cărţii recenzate şi un link către pagina cărţii din site-ul www.libhumanitas.ro.

Criteriile de evaluare vor fi originalitatea, creativitatea, expresia artistică, acurateţea şi corectitudinea gramaticală a materialului. Nu vor fi luate în considerare textele care pot fi considerate maliţioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, materiale ce constituie o încălcare flagrantă a dreptului de autor.

5. Premiile concursului:

Jurizarea va avea loc la finalul concursului, iar selecţia va fi făcuta de un juriu care va lua în calcul respectarea temei, originalitatea, creativitatea, expresia artistică, acurateţea, corectitudinea gramaticală.

Se vor acorda doua premii mari ce constau în două iPod-uri nano, la pachet cu trei audiobook-uri în format mp3, dupa cum urmează: unul dintre premiile mari se va acorda celei mai bune recenzii postate direct pe site-ul www.libhumanitas.ro, celalalt pentru cea mai bună recenzie postată pe blog-ul propriu.

De asemenea se vor acorda 20 de premii pentru cele mai multe recenzii / comentarii relevante, premii ce constau în cate un audiobook în format mp3, la alegerea câştigătorilor.
Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul concursului este de aproximativ 2800 ron.

6. Responsabilitate:

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a pune capăt Promoţiei anterior datei de 15 septembrie 2009, exclusiv în cazul în care, din motive obiective şi independente de voinţa şi controlul Organizatorului, continuarea campaniei nu ar mai fi posibilă. Într-un astfel de caz, Organizatorul se obligă să anunţe public încetarea anticipată a campaniei, prin publicarea într-un cotidian naţional de tiraj important, astfel încât aceasta să poată fi cunoscută de orice consumator rezonabil şi diligent.

Materialele înscrise pe site-ul www.libhumanitas.ro nu se returnează, acestea devenind proprietatea Organizatorului. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea, incluzând dar fără a se limita la, pentru:

- trimiterea de către participanţi a materialelor, pe alt site decat www.libhumanitas.ro sau în afara intervalului de timp menţionat în regulament
- pierderea statutului de câştigător ca urmare a imposibilităţii contactării telefonice sau prin email pentru transmiterea premiilor
- întârzierea transferării premiului în posesia câştigătorului ca urmare a întârzierii sau comunicării eronate a datelor de contact către organizatorii concursului.
- pierderile sau întârzierile înscrierilor pe website, generate de defecţiuni tehnice independente de voinţa Organizatorului, respectiv pierderi, întârzieri sau orice alte probleme cauzate de providerul de Internet / conexiunea Internet a participantului;
- situaţiile în care mai multe persoane (participanţi sau nu la promoţie) revendică drepturi de autor aferente materialelor transmise de către participanţi (inclusiv difuzare, redifuzare, reproducere etc) sau situaţiile în care materialele respective încalcă orice drepturi / prejudiciază imaginea vreunei persoane fizice sau juridice.

7. Litigii:

În cazul unor potenţiale litigii apărute între Organizator şi participanţi la Campanie, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române de la sediul Organizatorului.

Pentru informatii suplimentare: http://www.libhumanitas.ro/face-a-book-regulamentul-concursului/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5344 zile, 11 Aug. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .