poze cross border pictures

Cross Border Pictures

Iasi , Iasi. Miercuri 10 August 2011 12:00 - Joi 25 August 2011

Categorii: Jocuri si Concursuri

Concurs de fotografie

Asociația INDECO anunță lansarea concursului de fotografie „Cross Border Pictures”, organizat prin proiectul cu același nume, finanțat prin Programul Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, Prioritatea 3 „Promovarea activităților people to people”.

Concursul se va desfășura in perioada 25 iulie-25 august 2011 și este structurat pe 3 categorii: obiective turistice, peisaje și viața rurală. Pot participa tineri cu vârsta între 18 și 39 de ani, cu domiciliul in zona transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova.

Premierea participanților se va realiza in trei etape:
- Etapa I - Cei mai buni 21 de tineri fotografi vor fi selectați pentru participare la un Atelier de lucru,care se va desfășura pe o perioadă de 10 zile și va cuprinde: 4 zile instruire foto-video și captură imagini în Romania, 3 zile captură imagini foto și video în Moldova, 3 zile captură imagini foto și video Ucraina.
- Etapa a II-a - Cele mai bune imagini (cu respectarea drepturilor de autor) înscrise în concurs sau realizate în cadrul atelierului vor constitui baza unui ghid turistic și vor fi expuse în cadrul a 3 expoziții organizate în Iași (Romania), Bălți (Moldova) și Cernăuți (Ucraina).
- Etapa a III-a - În urma evaluării artistice a lucrărilor, vor fi premiate cele mai bune lucrări de la fiecare categorie. Cele mai reușite imagini vor fi premiate cu articole foto și cărți de specialitate în valoare totală de 2000 euro.
Mai multe informații și Regulamentul concursului se gasesc pe www.cbp.asociatia-indeco.ro

Proiectul „Cross Border Pictures” are ca obiectiv general dezvoltarea schimburilor culturale între grupuri de tineri pasionați de fotografie și turism din zona transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova, iar ca obiective specifice:
1. Stimularea creativității și competitivității a cel putin 100 de tineri din România-Ucraina-Republica Moldova
2. Dezvoltarea abilităților și competențelor în captura și prelucrarea imaginilor turistice a 21 de tineri din zona transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova
3. Promovarea turismului din cele 3 țări.

Aplicantul principal este Asociația INDECO, Iași, România, iar partenerii sunt: Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret, Bălți, Republica Moldova și Organizația de tineret “Molodyi Ruh”, Cernăuți, Ucraina.

Mai multe detalii: http://www.cbp.asociatia-indeco.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 808

Eveniment postat de organizator

anca floroiu

Adaugat in urma cu 4641 zile, 10 Aug. 2011

Adaugat de AsociatiaINDECO

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .