poze iasul dezbate 2014 concurs de dezbateri pentru liceenii ieseni

Iaşul dezbate 2014 - concurs de dezbateri pentru liceenii ieşeni

Iasi , Iasi. Sâmbătă 29 Martie 2014 12:00 - Duminică 30 Martie 2014
Strada Toma Cozma 4, Iași 700555

Categorii: Jocuri si Concursuri

În perioada 29-30 martie Clubul Rotaract Iaşi Copou organizează prima ediţie a competiţiei de dezbateri pentru liceeni „Iaşul dezbate 2014”, la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”.

Concursul presupune participarea a 8 echipe formate din elevi ai liceelor din Iaşi ce se vor duela în argumente pe parcursul celor două zile. Sâmbătă vor avea loc meciurile pentru calificări, iar duminică, finalele.

Formatul dezbaterii va fi World Schools, iar programul meciurilor va fi anunţat cu câteva zile înainte de desfăşurarea competiţiei. Moţiunea (situaţia/subiectul ce constituie punctul de plecare al dezbaterii) va fi prezentată cu o săptămână înainte de competiţie pentru a putea fi pregătită cât mai bine de către participanţi.

Câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii oferite de sponsorii evenimentului.

Partenerul principal al proiectului este Clubul de Dezbateri Academice din Iaşi - organizaţie cu renume în participarea şi organizarea de competiţii de dezbateri. Concursul este sprijinit de cluburile Interact şi Rotary Iaşi Copou.Mai multe detalii despre eveniment şi procedura de înscriere sunt disponibile vizitând paginile de facebook ale clubului şi evenimentului: https://www.facebook.com/RotaractIasiCopou şi https://www.facebook.com/iasuldezbate

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/iasuldezbate

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 429
lucian balanuta

Adaugat in urma cu 2267 zile, 19 Mar. 2014

Adaugat de luc1an89

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

  • Ai ceva de zis?

    .