poze revolutie si evolutie in arta

Revolutie si Evolutie in Arta

Iasi , Iasi. Marţi 20 Aprilie 2010 12:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Va asteptam lucrarile, ideile si sugestiile voastre.

Au inceput inscrierile la STUDENTFEST 2010, festivalul de arta care se va desfasura in perioada 10 - 16 mai, la Timisoara.


"Cu StudentFest vrem sa evoluam printr-o revolutie a artei. Aducem arta in strada, incurajam tinerii artisti, ne intalnim la mese rotunde, familiarizam publicul cu arta contemporana si performance-uri, ii invitam sa lucreze cu noi la workshop-uri traditionale, dar si unele neconventionale. Actiunile studentilor participanti vor fi finalizate intr-o expozitie. Vor fi 7 zile de activitate, in Piata Unirii, unde vom aduce arta in strada si vom trimite oamenii in galerii", sustin organizatorii.

Studentii selectati vor participa cu cate o lucrare la o expozitie de grup organizata in Carturesti Mercy, dar si in Piata Unirii din Timisoara. De asemenea, vor participa la workshop-uri de pictura de sevalet, fotografia pictata, gravura, autoportrete, handmade, dar se vor regasi si instalatii, grafitti, stencil. De mentionat ca workshopurile sunt deschise pentru toti cei interesati.

Lucrarile, ideile, sugestiile, intrebarile pot fi trimise pana pe 20 aprilie la studentfest2010arte @yahoo.com.


*Sursa:atliasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 427
Cuvinte cheie: 2010 , Concurs , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3875 zile, 15 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .